Thomas (Ouder dan 24) in

Blijf

Beste Ouders,

Jullie zijn lieve mensen, als jullie gaan scheiden, dan kan dat gebeuren. Het is niet erg. Maar hou rekening met ons, met de kinderen! voor ons is het niet makkelijk!
Het beste advies wat ik jullie kan geven. Wees de ouders voor je kind, die je ook zou zijn als je niet gescheiden was. Beslis samen over wat er gaat gebeuren, stel samen regels op die in beide huizen gelden.
Blijf de ouders die je kind zo hard nodig heeft.

gr

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Sil
Sil
9 jaren geleden

Beste Thomas,

Ik als moeder vind dat je een mooi advies geeft. Ik wil me dan ook zo goed mogelijk inzetten voor een goede communicatie met de vader van mijn zoontje. Al is communicatie wel ons struikelblok. We doen hier ons best in. Helaas is de scheiding nog erg pril en wonen we nog in 1 huis, wat de sfeer en communicatie er juist niet makkelijker op maakt. Maar bedankt voor deze woorden.

Evi
Evi
9 jaren geleden

Hoi Thomas,

Ik vind dat je een heel goed advies geeft. Het is misschien lastig voor ouders maar ik denk ook dat het heel belangrijk is dat de ouders ook echt de ouder/opvoeder blijven als voor de scheiding.
Vooral is zo’n moeilijke periode als een scheiding is het belangrijk dat de kinderen weten dat allebei de ouders er samen voor hun zijn.

Bedankt voor je advies

Groetjes Evi

Beau
Beau
9 jaren geleden

Hoi Thomas,

Dankjewel voor je goede advies :-). Je ouders blijven inderdaad altijd je ouders en ik ben het helemaal met je eens dat communicatie daarin van het grootste belang is. Als je nog meer adviezen, vragen of iets anders kwijt wil: we horen graag van je!

Beau