(null) (14 jaar) in

Bij wie?

lieve mensen ,
mijn ouders zijn 1jaar geleden gescheiden, omdat me vader vreemdging. Ik ging toen bij mijn moeder wonen, alleen zij was aan de drank geraakt, toen heb k ervoor gekozen om bij m’n vader te gaan wonen. Hij was misschien wel vreemdgegaan alleen hij was nog wel me vader !! 2 weken later kreeg m’n vader weer een vriendin ze heette Karlijn, ik vond het moeilijk maar ze was wel heel aardig ! maar toen ging m’n vader weer vreemd …. Hij kwam binnen met een andere vrouw dat ik stil moest zijn en het aan niemand vertellen, anders werd ik het huis uitgezet. Maar toen kwam Karlijn thuis toen ze in de keuken aan het zoenen waren, er kwam een grote ruzie, maar dat vond ik eng dus ik was op de fiets naar m’n opa en oma gegaan.
moet ik nu bij hun wonen ?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Emmeline
Emmeline
7 jaren geleden

Hoi!

Bedankt voor je bericht, klinkt heel heftig!
Ik denk dat het een hele goede keuze was naar je oma en opa te gaan, en dat je daar even blijft tot het weer rustig is thuis.
En net als Isa zegt, denk ik dat het belangrijk is dat je het aan mensen in je omgeving vertelt die je vertrouwt. Die kunnen je ook helpen om weer contact te krijgen met je ouders, op een goede manier.
Je hoeft niet alles alleen te doen, fijn dat je hier hulp hebt gevraagd!

Isa
Isa
7 jaren geleden

Wow! Wat een heftig en moeilijk verhaal! Echt heel veel respect dat je dat hier durft te delen. Wat ben je kalm gebleven. Een hele goede vraag die je stelt. Mij lijkt het niet prettig om bij papa of mama te wonen in deze situatie. Daarvoor moet er eerst iets veranderen. En dat is dat ze allebei moeten inzien wat er nu gaande is. Dat is namelijk niet oke. En dat lijkt me totaal niet prettig om in te leven. Je kan een brief schijven. Aan allebei. Met hoe jij je voelt. Wat er voor jou moet veranderen om weer… Lees verder »