() in

Bij papa wonen

heei,
mijn ouders zijn gescheiden sinds mijn 4de volgends mij..
maar ik woon al mijn hele leven bij mijn moeder..
ik ben opgegroeit in een dorpje met al mijn familie en vrienden om mij heen.
maar toen wouw mijn moeder voor mijn stiefvader omdat hij ergens anders werkt maar ook in dat dorpje woonde maar iedere dag 2 uur en 30 minuten te rijden naar die stad verhuizen..
dus dat deden we ook! ik ging half groep 8 weg (voor de cito’s ens)
ik heb eigenlijk nooit iets gehad met die stad nu nog steets niet en woon er al 2 en een half jaar!
ik zit nu in de 2de van de middelbare maar vind het nog steets niets eigenlijk..
als ik mijn vader of familie wil zien moet ik 2 en een half uur rijden.. ik heb sinds iets minder dan een jaartje een half broertje en die heb ik ook echt maar 6 keer gezien of zo..
maar ik was laats een hele vakantie alleen bij mijn vader (heb nog 2 andere broertjes) en het beviel me zo goed dat ik er overna ging denken om daar te kunnen wonen maar ik heb dus alles geprobeerd heb heel vaak met mijn moeder er over gehad ens maar ze wil het niet!
ze is heel duidelijk dat ze mij hier wil laten blijven want hier wonen mijn broertjes hier is mijn school hier heb ik mijn sport maar wat als ik dat allemaal (-mijn broertjes dan want die betekenen veel voor me!!!!!) niet wil..
ik wil heel graag bij mijn vader wonen maar ik heb alles geprobeerd ik heb zelfs mijn vader gevraagt om mij alvast in te schrijven op een school in dat dorpje..
maar ik vind het ook weer lullig om een rechter in te zetten
maar hebben jullie tips wat ik dan misschien toch nog kan doen (en dan niet ‘goed met dr praten’ want dat wil ze niet ze is vast dat ik hier blijf wonen)
ik hoop andwoord terug 🙄
xxx

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments