Anoniem (14 jaar) in

Bij mijn vader

Hallo,
Mn ouders zijn nu een jaar uit elkaar maar nog steeds niet officieel gescheiden. Ik wil graag bij mijn vader wonen omdat ik het daar leuker vind en ik me daar veiliger voel. Ik wil mn moeder geen pijn doen en als ik dat wel doe gaat ze van die stomme acies uitvoeren. Ik voel me niet veilig omdat ze me een keer geslagen heeft en ik wil gwn bij mn vader zijn. Hoe kan ik dit tegen mijn moeder zeggen en wat moet ik doen??
Help me plz

Anoniem

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
XOXOanoniempjeXOXO
XOXOanoniempjeXOXO
9 jaren geleden

Hallo
je moet er over praten
met je moeder en je moet echt zeggen dat je haar geen pijn wil doen en dat moet ze wel geloven
ik zou je graag willen helpen laat van je horen xx

Bob
Bob
9 jaren geleden

Hallo Anoniem, Alvast bedankt voor het delen van je verhaal en moedig van je om deze vraag te stellen. Ik kan me voorstellen dat het moeilijk is om tegen je moeder te zeggen dat je liever bij je vader wilt wonen. Ik heb mogelijk wel een paar tips die je kan gebruiken. Ten eerste zou ik als ik jou was niet tegen je moeder zeggen dat je bij je vader wilt wonen omdat je het daar veiliger vindt. Ik kan me dan voorstellen dat je moeder dat niet leuk zal vinden om dat te horen. Je kan wel zeggen dat… Lees verder »

Dara
Dara
9 jaren geleden

Dat is zeker een lastige situatie. Weet wel dat je moeder van je houdt en veel van haar acties waarschijnlijk gemotiveerd zijn doordat zij bang is om jou te verliezen. Maar, desondanks, onthoud vooral dat dit om jou gaat en niet om haar. Van je berichtje klinkt het alsof je dit wel weet, maar vergeet het niet ;). Er is hier jammer genoeg geen makkelijk antwoord voor. Praat erover met je vader en praat erover met je moeder. Probeer je moeder vooral duidelijk te maken dat dit geen aanval op haar is en dat ze je niet kwijt raakt. Ik… Lees verder »