V (meisje) (16 jaar) in

Bij mijn vader

Ik zit met een probleem want ik wil vaker bij mijn vader gaan wonen omdat ik altijd ruzie met mijn moeder en stiefvader heb en papa vindt dat ook gewoon goed maar mijn moeder verbiedt het dus wat moet ik nu doen? (Ik leef nu om de week bij de ander)

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
V (meisje)
V (meisje)
7 jaren geleden

Heel erg bedankt voor jullie reacties! Ik zal er wat mee doen.

Lynn
Lynn
7 jaren geleden

Hoi V., Slim van je om een berichtje te plaatsen op ons forum! Wat vervelend dat je veel ruzie hebt met je moeder en stiefvader. Ik kan me voorstellen dat je daardoor minder graag bij haar woont en misschien wel liever bij je vader gaat wonen. Zoals Ruben ook al zegt, denk ik dat het slim is om te ontdekken waarom je moeder het verbiedt. Hoe komt het dat ze het niet wilt? En misschien is er wel iets aan de ruzies te doen waardoor je toch liever daar blijft wonen? Aan de andere kant kan het helpen om jouw… Lees verder »

Chanel
Chanel
7 jaren geleden

Beste V,

Wat vervelend dat je niet bij je vader mag wonen.
Inderdaad wat Ruben zegt ga een gesprek aan met je moeder.
Ik weet niet hoe oud je bent, maar mij is altijd gezegd dat je vanaf 12 jaar zelf mag zeggen waar je wilt wonen, mijn moeder deed daar ook altijd heel makkelijk over.
Wil dit niet lukken kun je je situatie ook uitleggen op school en hun misschien tips vragen, misschien kunnen zij jou helpenn

Heel veel succes !!

Liefs,

Chanel

Iemand
Iemand
7 jaren geleden

Nou mijn ouders maken ZOVÉÉL ruzie dat ze uit elkaar zijn gegaan. pap woont boven en mam onder.

Ruben
Ruben
7 jaren geleden

Beste V, Heel vervelend dat je moeder je verbiedt om bij je vader te gaan wonen. Je zegt dat je vader het goed vindt dat jij bij hem komt wonen. Misschien is het een goed idee om samen een oplossing te vinden voor het feit dat je moeder niet wil dat jij bij je vader gaat wonen. Je zou bijvoorbeeld een paar redenen voor het verhuizen naar je vader op een briefje kunnen schrijven en samen met je vader naar je moeder gaan voor een gesprek om erachter te komen waarom je moeder het je verbiedt om te verhuizen naar… Lees verder »