ISABELLA (13 jaar) in

Bij de rechter

ik ben voor de rechter gesleept en das k*t want ik moest zeggen waar ik wilde wonen en dat is super moeilijk ๐Ÿ™ het was vreselijk bij de rechter het gevoel dat er in mij zat was vreselijk heb ook SUPER erg ruzie gehad met mijn ouders en ik weet soms niet wie ik nu wel of niet moet vertrouwen (dat komt wel weer goed hoop ik)

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anne
Anne
8 jaren geleden

Hallo Isabella,

Ik kan mij voorstellen dat dit vreselijk moeilijk is. Op moment valt het niet mee zo te horen.

Blijf tegen je ouders praten over dingen die je moeilijk vindt en ga je misschien wat afleiden met bijvoorbeeld vrienden. Ik denk zeker dat het goed gaat komen. Het duurt gewoon even.

Liefs,
Anne

Catlin
Catlin
8 jaren geleden

Hee Isabella, Wat een lastige situatie voor je en zeker heel moeilijk om te zeggen waar je wil wonen! Hoe voel je je nu? Heb je een goede keuze kunnen maken? Ik hoop het! Heb je iemand waar je goed mee kunt praten over alles naast je ouders? Wanneer er zoveel veranderingen zijn en ouders zich soms niet houden aan wat ze beloven dan is vertrouwen zeker moeilijk. Daarom hoop ik dat je iemand hebt om mee te praten. wanneer je ouder wordt en je alles wat meer een plekje kunt geven komt dat vast weer goed! Bij mij is… Lees verder ยป