gekke ikke (11 jaar) in

Best vaak

Hoi.
Mijn ouders zijn al heel lang geleden gescheiden. Al sinds ik 3 ben. Het gaat allemaal wel goed. Soms ben ik bij mijn moeder en dan wordt ze heel erg boos en gaat ze schreeuwen en schelden. Dit gebeurt best wel vaak. ( Ze is niet gek ofzo hoor ) ik wordt hier wel heel verdrietig van. En dan wil ik graag naar papa maar ik ben al zo weinig bij mama.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Mehtab
Mehtab
7 jaren geleden

Lieve, Bedankt voor het delen van je verhaal. Het lijkt me heel erg naar om steeds uitgescholden te worden door je moeder. Maar ik vind het heel erg bijzonder en knap dat je niet boos wordt op haar en zegt dat ze niet gek is. Het is wel heel logisch dat je hier erg verdrietig van wordt. Ik sluit me ook aan bij Minouk. Het kan een hele grote opluchting zijn als je jouw gevoelens en gedachten kunt uiten richting je moeder. Als kind vond ik het ook moeilijk om mijn gedachten en gevoelens te bespreken met mijn ouder(s), maar… Lees verder »

Minouk
Minouk
7 jaren geleden

Lief meisje, Wat dapper dat je jouw verhaal met ons wilt delen. En wat vervelend dat je moeder vaak boos is. Je geeft aan dat je hier heel verdrietig van wordt en dat kan ik heel erg goed begrijpen. Misschien is het een goed idee om hierover te praten met je moeder. Waarom wordt zij boos en hierbij mag je aangeven dat het jou erg verdrietig maakt. Ik denk dat je hierdoor meer duidelijkheid krijgt en dat je moeder rekening kan houden met jou. Ik hoop dat deze tip je kan helpen. Als je nog meer vragen/opmerkingen hebt kun je… Lees verder »