Siene (11) in

Ben verdrietig

Hoi
Ik heb gisteren iets mee gemaakt wat best vervelend was. Ik ga elke maandag naar mijn vader, gisteren ook en toen was mijn stiefmoeder er bij. Ik vond dat heel gezellig. Toen ik naar de auto liep wilde papa (mijn vader) nog even mijn ene zus een goed en gezond nieuwjaar wensen (met mijn andere zus heeft hij ruzie). Mijn zus die ruzie had deed open en begon ruzie te maken terwijl ik in de auto zat. Na een tijdje werd mijn vader naar buiten gegooid zowat. Door die zus. Ik schrok wat mijn vader, zag ik was heel verdrietig. Hij heeft dus geen contact meer met mijn zus. Ik vind dat heel lastig want nu doet iedereen nog bozer over mijn vader en mijn stiefmoeder. Daar ben ik he el verdrietig over, kan iemand mij helpen? Ik hoop dat heel graag!!!!!!!!

Xxxx iemand die alleen staat (Siene)

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Nienke
Nienke
7 jaren geleden

Hoi, ik zit precies aan de andere kant van de situatie, ik heb juist net als je zus het contact met mijn vader verbroken. mijn zusjes vinden dat net zoals jij best erg moeilijk maar ik zelf ook. ik snap heel goed dat jij dat moeilijk vind, maar ik weet ook zeker dat jou zus het ook moeilijk vind, misschien laat ze het niet zien maar ik weet zeker dat ze het wel is. het is voor iedereen lastig. voor jou, je zus, je vader maar ook voor de rest(je andere zus en je stiefmoeder). soms ben ik ook hardste… Lees verder »

Amy
Amy
7 jaren geleden

Hallo Siene,
Ik ken het want ik heb het ook meegemaakt! Maar dan tussen mijn ouders, ik zou het met je zus er over hebben en ook met je vader! Als dit niet helpt zou ik iemand zoeken die jou echt kan helpen!!! Hopelijk helpt het!
Groetjes mij

Vera Sofie
Vera Sofie
7 jaren geleden

Hoi Siene! Ik weet natuurlijk niet wat je doormaakt op dit moment, maar misschien kan ik je helpen. Heb je al geprobeerd om erover te praten met je familie? Als dat geen optie is (wat bij mij zo was) kun je er misschien met een contact persoon over praten op school. Die helpt jou en jouw familie met deze situatie. Wat ik je vooral aanraad is om met papa erover te praten en uit te leggen hoe je je hier bij voelt. Als hij te druk is of wat dan ook, schrijf hem dan een brief en geef het aan… Lees verder »

Robin
Robin
7 jaren geleden

Hoi Siene, Wat klinkt jouw situatie lastig zeg! Knap dat je dit met ons wilt delen! Heb je wel eens geprobeerd om er met je zussen er over te hebben? Misschien werkt het voor jullie allemaal als jullie een keer met elkaar rond de tafel gaan. Je zou kunnen proberen of je stiefmoeder je daarin kan helpen, zodat jullie uiteindelijk allemaal samen kunnen praten. Vaak werkt het ook als je je problemen van je afschrijft, in een soort brief, en deze zou je dan weer kunnen gebruiken in het gesprek. Ik hoop voor je dat het heel snel is opgelost… Lees verder »

Pascalle
Pascalle
7 jaren geleden

Hoi lieve Siene, Wat rot dat nu dit gebeurd is. Maar wat goed dat jij ondanks dat je het gevoel hebt dat je alleen staat toch zo goed kan opschieten met je stiefmoeder. Ik snap dat het heel naar is om je vader zo verdrietig te zien.. Misschien kan jij een keer tegen je zus zeggen dat jij dit super moeilijk vind en dat je er echt last van hebt. In een eerder berichtje zei ik ook al dat je misschien kan vragen aan je vader of jullie een keer met z’n allen een gesprek kunnen hebben zodat iedereen kan… Lees verder »