liesje (13 jaar) in

Ben ik te jong?

Hey
Ik ben liesje ik ben 13jaar en ik heb een vraaag ik heb jullie hulp nodig, ik heb al maaden lang met mijn lieve vriendje we hebben gezoend en geknuffeld hij zei laatstdat hij een stapje verder wil daar bedoel ik mee seks, ik vind hem heel leuk en wil hem niet kwijt ik wil het wel doen maar ik ben bang dat ik nog te jong ben plzzzz geeeef me tips
Xxxx liesje

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Bella
Bella
8 jaren geleden

Ik vind je veel te jong voor seks maar ik ben 9 en weet er nog niet veel van maar wel dat het je eigen keus is.als je genoeg weet maar denk er goed over na. En als je nee zegt en hij maakt het uit is hij niet goed voor jou

Groetjes Bella

Rosa
Rosa
8 jaren geleden

Hallo Liesje,

Ik vind het heel goed van je dat je om hulp vraagt. Ik denk dat de medewerkers bij de Kindertelefoon je hele goede tips kunnen geven. Je kan met de medewerkers bellen of chatten. Kijk maar eens op de site http://www.kindertelefoon.nl/13-18/. Ze gaan met je in gesprek en luisteren goed naar jou. Ik denk dat dit fijn voor je is.

Ook ik wil je alvast mee geven dat het heel belangrijk is niks te doen wat jij niet wil!

Liefs Rosa

Anne
Anne
8 jaren geleden

Hallo Liesje,

Ten eerste denk ik dat je vraag niet helemaal past in ons forum. Dit forum gaat vooral over kinderen met gescheiden ouders die hierover hun verhaal kwijt willen of hierover een vraag hebben.

Maar ik wil je ook wel een tip meegeven. Laat je niet te zeer door iemand overhalen of ‘stressen.’ Het gaat erom dat jij ervoor klaar moet zijn. Voel jij je nog niet klaar, dan moet je je niet laten overhalen door iemand.

Ik wens je veel liefs,

Anne

pim
pim
8 jaren geleden

Beste Liesje, Wat spannend allemaal he , ik snap waar je mee zit maar luister goed! Het is altijd maar dan ook altijd jou keuze of je verder wil gaan of niet. Als jou vriend jou keuze niet kan accepteren dan is hij geen goede vriend voor jou! Je moet het pas doen als je er helemaal achter staat en zeker niet als je er nog twijfels bij hebt. Persoonlijk vind ik je er nog erg jong voor. Ik vind 17 jaar een mooie leeftijd voor de eerste keer als meisje en als jongen, maar dat is aan jou, tegenwoordig… Lees verder »