anoniem (13 jaar) in

Ben aan ze gehecht

mijn ouders gingen uit elkaar toen ik 11 was en dat vond ik best lastig ook omdat me vader weer na jaren zijn familie opgezocht maar ik heb ze alleen gekend toen ik baby was. maar me vader familie mocht mijn moeder niet en hebben nare dingen gedaan dus toen had me vader het contact verbroken. nu ben ik 13 en we gaan vaak erheen en ik heb 2 familie groepen op WhatsApp en ik app meer in de app van me moeders familie omdat ik erg aan hun gehecht ben maar m’n vader word daar altijd boos om….

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Emmeline
Emmeline
7 jaren geleden

Lieve, Bedankt voor je berichtje! Fijn dat je jouw vraag durft te stellen. Wat vervelend dat je het lastig hebt met je ouders, en dat je vader boos wordt om eigenlijk iets heel normaal. Het is niet jouw schuld dat je iets meer aan hén gehecht bent, sterker nog: dat is normaal. Het is sowieso niet raar dat je de ene familie wat leuker vindt dan de andere. Ook al is dat heel moeilijk, raad ik je toch aan met je vader in gesprek te gaan en hem te vertellen dat je zijn reactie niet fijn vindt. Dit kan je… Lees verder »

Romy
Romy
7 jaren geleden

Lieve anoniem Wat heftig dat ze (door jou moeder) gewoon het contact hebben verbroken… sorry hoor, dat moest er even uit… hier mijn gouden tip(s): – Als je vader de volgende keer boos word, moet je even met hem gaan praten… – Je moet hem dan uitleggen dat je een betere band hebt met de familie van je moeder, omdat je die beter kent (en contact mee hebt) – Dan moet je je vader ook uitleggen, dat hoe meer je die familie gaat zien, hoe meer je aan ze gehecht raakt* * als ik gelijk heb… hopelijk heb je wat… Lees verder »

Milou
Milou
7 jaren geleden

Hoi anoniem! Wat goed dat je je verhaal hebt vertelt op dit forum! Ik herken mijzelf in jou verhaal. Ik had zelf ook een betere band met de familie van mijn moeder dan met de familie van mijn vader. Ik moest de familie van mijn vader ook leren kennen en daar had ik even de tijd voor nodig. Ik vind het van jou al super knap dat je eigenlijk goed contact hebt met de familie van je vader en ook in de appgroep zit. Ik kan me heel goed voorstellen dat je meer appt in de groep van de familie… Lees verder »