roos (12 jaar) in

Bemoeit zich overal mee

echt ik haat mijn stiefvader altijd streng en bemoeid zich overal mee en hij heeft altijd ruzie met mn moeder en daar door reageert ze het op mij af en mag ik echt helemaal niks eigelijk haat ik ze allebij

ps. ik wou bijna weglopen maar me stiefvader kwam achter me aan en sloeg me bijna ik haat hem

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
N (meisje)
N (meisje)
9 jaren geleden

ik heb precies het zelfde maar dan met mijn stiefmoeder en vader. ik geef als tip mee dat je er over moet praten met je moeder zelf of met iemand anders die je vertouwd. over dat jij weg liep en je stief vader je bijna wilde slaan vind ik schandalig!!!!
laat aan hem weten dat je dat niet pikt want hij mag niet aan jou komen!!!!
praat hier ook over met iemand het kan je opluchten en misschien kan die gene je helpen voordat het straks een keer echt gebeurd.
groetjes N

Femke
Femke
9 jaren geleden

Hoi Roos, Wat rot om te lezen dat je zo’n haat voelt tegenover je stiefvader en je moeder :(. Ik kan me helemaal voorstellen hoe je je voelt, al heb ik geleerd om nooit te haten en dat heeft me heel erg in bedwang gehouden. Ik bedacht me altijd: het zijn mensen, zij weten niet hoe ze het beter moeten doen. Dat heeft met hun eigen opvoeding te maken, de keuzes die ze hebben gemaakt en de mensen met wie ze ooit zijn omgegaan. Ze zijn zo geworden en dat hebben ze net zo min zelf kunnen bepalen zoals jij… Lees verder »