David (11 jaar) in

Beledigd

Hallo ik ben David mijn ouders zijn sinds mijn 6e gescheiden mijn woonsituatie valt niet mee. Ik doe het heel goed op school maar ik word beledigd en vergeleken door mijn vader en daar word ik er erg verdrietig en emotioneel van. Ik typ dit bericht in de nieuwe bibliotheek in Almere ik en mijn zusjes hebben erg veel ondersteuning nodig bij wie kan ik dat vragen? Groetjes David

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Mehtab
Mehtab
7 jaren geleden

Lieve David, Bedankt voor je bericht. Je hebt het heel duidelijk en wijs beschreven! Het is verschrikkelijk om door je ouders te worden vergeleken met de slechte eigenschappen van de ander. Mijn tip aan jou is om hier zo min mogelijk gehoor aan te geven, ook al is dit soms heel erg moeilijk. Het beste is ook om hier met je vader over te praten. Als praten niet lukt, wat ik ook heel goed begrijp, kun je ook nog altijd een lange brief naar hem schrijven. Hierin kun je aangeven dat je het niet fijn vind dat hij je met… Lees verder »

Rianne
Rianne
7 jaren geleden

Dag lieve David,
wat een dappere stap dat je hier komt om hulp te vragen. Het zit je thuis niet mee en je wordt vergeleken wat heel verdrietig is!!

Is er naast jouw vader een andere volwassene die je vertrouwt? Het is lief van jou dat je je zorgen maakt over je zusjes, maar niet jouw taak. Het is goed om je zorgen te delen met een volwassene die je vertrouwt. Misschien een opa, oma, buurvrouw of juf? Je hoeft het niet alleen te doen lieve David.

succes en liefs!
Rianne