Dina (12) in

Bedreigd

Mijn vader heeft mijn moeder vorig jaar doods bedreigt ik was heel bang sins dien heb ik mijn vader niet gezien maar ik zag hem afgelopen vrijdag en nu kan ik niet slaapen😁😁😰😰👺

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Roos
Roos
7 jaren geleden

Hoi lieve Dina, Bedankt voor je berichtje op het forum! Ik vind het heel vervelend voor je wat er is gebeurd. Ik heb een beetje het zelfde mee gemaakt als jou vroeger en durf de man die het heeft gedaan nog steeds niet aan te kijken. Wat mij toen super erg heeft geholpen is praten met vrienden, mijn moeder, de dokter, een vertrouwenspersoon op school of iemand met wie je je zorgen kan delen. Zelf vind ik het super fijn als iemand begrip toont voor de situatie en alleen al luistert naar mijn verhaal. Wat ik doe als ik niet… Lees verder Β»

Emmeline
Emmeline
7 jaren geleden

Lieve Dina, Dapper dat je je berichtje durft te delen! Ik denk dat dat heel belangrijk is. Kun je met iemand praten? Ik raad je heel erg aan naar iemand te gaan die je kan helpen: een leraar, een moeder of vader van een vriend of vriendin, familie en noem maar op. Als je niet kan slapen kun je proberen je gedachte op iets anders te leggen, wat voor leuke dingen zijn er morgen? Je kan muziek luisteren, of je gevoel opschrijven, zodat het van je af is. Ik hoop heel erg dat je met iemand hierover kan praten en… Lees verder Β»