Serena (9 jaar) in

Bedanken

Ik vindt het niet leuk als me ouders ruzie maken.
maar deze website helpt echt heel erg goed.
En daarom wil ik jullie ook bedanken.
mijn ouders:mijn ouders bianca en frits hebben vaak ruzie.
dan komt de politie erbij en dat is al helemaal niet leuk.
daarom doe ik dan me oren dicht en zorg dat ik niks hoor.
me ouders kunnen dan ook niet goed praten.dus dan kunnen ze ook helemaal geen anderen regels maken.en dat is al helemaal niet leuk.Maar voor alle kinderen met gescheiden ouders heb ik een tip.ga gewoon met uw kind naar molendrift alles wat er door de weeks gebeurt wat erg is kunt uw kind tegen die mevrouw zeggen en dan gaan ze een oplossing zoeken en dan als je die hebt heb je er helemaal geen last meer van dus ga er nu heen op www.molendrift.nl

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Nicoline
Nicoline
7 jaren geleden

Hoi Serena,
Wat lief dat je deze goeie tip geeft! En heel fijn dat molendrift voor jou werkt.
Als er iets is ben je altijd vrij om het op ons forum te vragen maar volgens mij had je dat door ;). Maar je bent altijd welkom!
Liefs Nicoline

Lynn
Lynn
7 jaren geleden

Hi Serena, Wat goed om te horen dat Villa Pinedo jou zo goed helpt! Ik kan me voorstellen dat het fijn is om te horen dat je niet de enige bent. Wat er bij jou thuis gebeurt, is echt niet leuk. Daarom vind ik het ook heel slim dat je net doet alsof je niets hoort. Misschien kan het je ook helpen om naar een andere kamer te gaan en harde muziek op te zetten. Ik vind het ook heel fijn om te horen dat molendrift jullie zo goed heeft geholpen. Super lief van je dat je die tips met… Lees verder »