Sneewwitje (9 jaar) in

Bang voor mijn stiefmoeder

Hoi ik ben Sneewwitje
Mijn stiefmoeder zegt lelijke dingen tegen en over mij ook mijn stiefzus zegt zulke dingen ze. schelden mij bijvoorbeeld voortdurend uit en zeggen dat ik dik ben ik vind dit niet leuk. Daarom ben ik ook best vaak ziek omdat ik bang ben voor mijn stiefmoeder ik hoop dat jullie nog tips voor mij hebben zodat ik bijvoorbeeld minder bang ben voor mijn stiefmoeder alvast bedankt.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Lauren
Lauren
8 jaren geleden

Hallo Sneeuwwitje, Ik had ook zo’n stiefmoeder. Simpelweg doet ze dit waarschijnlijk omdat ze niet weet hoe ze moet omgaan met het feit dat ze een kind erbij krijgt. In dat soort gevallen weet ze vaak niet wat ze zegt, dus neem haar opmerkingen vooral niet serieus en ook niet persoonlijk. Dit vertelt niks over jou, maar over haarzelf. Probeer eens een gesprek met haar aan te gaan over iets leuks, zodat ze kan zien dat jij een hele leuke meid bent. Wat je stiefzus betreft, Daar geldt hetzelfde voor. Het is raar als je ineens een nieuwe stiefbroer of… Lees verder »

Nadia
Nadia
8 jaren geleden

Hallo Sneeuwwitje, Wat vervelend om te horen dat je stiefmoeder en stiefzus zulke lelijke dingen zeggen over jou, zeg! Ik kan heel goed begrijpen dat je hierdoor wel eens bang of ziek bent. Je zou eens kunnen proberen om zelf tegen ze te zeggen dat ze hiermee moeten stoppen, dit zou super stoer zijn, maar ik kan het ook heel goed begrijpen wanneer je dit een beetje eng vindt. Heb je het er wel eens met je ouders over gehad? Zij zouden je hier denk ik heel goed bij kunnen helpen en tegen je stiefmoeder en stiefzus kunnen zeggen dat… Lees verder »