Iwana (11) in

Bang voor m'n vader

Hallo mijn ouders zijn lang gescheiden,alleen is het vanaf klein af aan nooit leuk er na gegaan! Zelf heb ik nooit de behoefte gehad om hem te bezoeken het ging met dwang en ik krijste het uit dat ik nooit wou! Nu is hij gauw agresief er is hulp verlening bij gekomen. Hoe het laatst gebeurde: mijn oxboard was leeg en hij wou er op (hij is mijn vader) maar hij was leeg. Hij woog 20k dus ik vroeg of me vader me wilde helpen want ik had me handen vol. Maar zijn amtwoord was NEE doe het maar lekker zelf. Best raar dacht ik! Toen antwoorden ik van maar pap hij is zoooo zwaar heel effies. Maar nee je doet het zelf. (Ik dacht dus je wilt er op maar niet ff helpen) ik heb die gedachtenniet geuit want dat was niet verstandig! Toen zei ik want me moeder woonde verder op,we waren in de stad van…. nou okey thx pap ik ga maar ff naar huis want hij is zwaar, maar ik zei het beleefder alleen kan het niet goed verwoorden. Toen ik thuis bij me moeder was aangekomen kreeg ik te hooren dat me vader zo boos haar opbelde ik dacht what the f**k wat heb ik volgens hem nu weer gedaan. Het kwam blijk baar niet goed bij hem over. De volgende dag toen ik op school kwam stond hij bij de directeur,met een hele toespraak van dat ik een grote mond had. Had ik nie tgegeven toch??? Nou ja toen ik 12:00 thuis kwam hoorde ik me moeder stres vol. Me vader was naar ons huis gekomen en heeft me moeder bedrijgt en mij heeft hij ook bedrijgt. Hij wou mijn oxboard en al mijn spullen mee nemen. Het was zo uit de hand gelopen dat mijn moeder 112 heeft moeten bellen erg heftig!!!!!! Ik was zo geschrokken dat ik bang voor me vader was en ben. Vooral van die berdreiging naar mij toe…… Nu is er inmiddels bijna de hulp verlenig gestart maar we staan op een erg lange wacht lijst… naar dus. En laatst weer belde hij erg boos op! Een paar tips kan ik dus best gebruiken

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Yannick
Yannick
7 jaren geleden

Lieve Iwana, Wat vervelend allemaal, voor jou en natuurlijk ook voor je moeder. Het is heel moeilijk voor jou om het beter te maken als je niet weet waarom je vader steeds zo boos wordt. Iemand bedreigen is natuurlijk altijd fout, dat mag niemand doen. Het is goed dat je moeder hulp heeft ingeschakeld! Als je vader jou weer boos opbelt, zou ik rustig proberen te blijven. Dat is het beste. Anders wordt het ruzie, en schreeuwen heen en weer. Daar schiet je niets mee op. Je kan het beste rustig vragen waarom papa zo boos is, en wat jij… Lees verder »

Johanna
Johanna
7 jaren geleden

Dag iwana, Wat een heftig verhaal meisje! Kan me voorstellen dat je wel wat tips wil. Vervelend te horen dat je juist dacht dat je netjes gezegd had tegen je vader en dat het desondanks zo groot geworden is. Ik lees namelijk dat je echt je best deed om hem juist geen reden te geven om boos te worden. Als ik je berichtje lees dan denk ik dat je dat knap gedaan hebt, je deed wat jij dacht dat het beste was! Papa is nu toch een beetje boos, maar begrijp jij waarom precies? Kun je dat aan hem vragen?… Lees verder »