Jill (20) in

Bang dat ik haar kwets

Hallo allemaal, mijn ouders zijn nu ongeveer 13 jaar geleden gescheiden, maar ik zit er nog best wel mee. Op het moment kan ik het niet goed met mijn moeder vinden. Ze is snel boos, zegt vervelende dingen over mijn vader en regeert mijn leven. Dit vind ik moeilijk, omdat ik normaal goed met mijn moeder kan. Ik zit er over na te denken om bij mijn vader te gaan wonen, maar ik ben bang dat ik mijn moeder pijn ga doen/kwetsen. In een boze bui zegt ze wel dat ik maar bij mijn vader moet gaan wonen, maar ik denk dat zij dat niet 100% meent. Wat moet ik doen? Ik ben klaar met het geruzie en wil nu eindelijk eens zelfstandig worden, maar wil mijn moeder ook geen verdriet doen. Reacties zijn welkom. Liefs Jill

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
melissa visser
melissa visser
7 jaren geleden

hallo Jill
ik heb het ook met mijn vader ik zit er ook mee
dat wil ik ook niet Jill
liefs melissa xxxxx

Robin
Robin
7 jaren geleden

Hee Jill, Jouw verhaal klinkt heel lastig en ik begrijp je situatie. Mijn ouders zijn sinds 18 jaar uit elkaar, hoe ouder ik werd hoe meer last ik er ook van kreeg. Voor mij hielp het toen om er een brief over te schrijven, maar gewoon voor mezelf te houden, hierdoor kun je goed je gevoelens op schrijven en krijg je voor jezelf helder wat je wilt. Heb je wel eens overlegd met je moeder wat jullie beide graag willen? In een ruzie worden vaak dingen gezegd die niet gemeend worden, en dan komen ze gelijk heel hard over. Zou… Lees verder »

Eva
Eva
7 jaren geleden

Lieve Jill, Bedankt dat je hier om advies komt vragen. Mijn ouders zijn sinds mijn vierde jaar gescheiden en het kostten mij ook een tijdje voordat ik dit een plekje kon geven. Ik heb ook een goede band met mijn moeder en voorheen had ik ook ruzie met haar. Dat is dan niet fijn en al helemaal niet als ze zegt dat je bij jouw vader moet wonen en je leven regeert. Ga eens met jouw moeder praten als jullie geen ruzie hebben met een kop thee en wat lekkers. Stel aan haar voor dat je serieus zit te overwegen… Lees verder »

Savanna
Savanna
7 jaren geleden

Ik kan me enigszins in jouw situatie verplaatsen. Het enige wat ik je als tip mee kan geven is: doe waar jij op dit moment gelukkig van wordt, probeer er samen over te kunnen praten. Je blijft haar dochter en zij jouw moeder en ik denk dat hoe hard de klap ook bij haar aan zal komen, zij zich er wel over heen zet. Alles in het belang van haar kind(eren). Succes meid!