Bibi (11 jaar) in

Bang

hallo ik ben Bibi en mijn ouders zijn pas gescheiden voor de zomervakantie en dus ging ik een keer met mijn moeder op vakantie en een keer met mijn vader. maar toen ik met mijn vader op vakantie ging vond ik het op een of andere manier heel spanend om te vliegen naar Ibiza (een eiland van Spanje) en toen ik weer terug ging had ik dat gevoel veel meer en ik vond de reis ook best wel moeilijk. weet iemand waardoor dit komt? heb jij dat misschien ook, dat je ergens bang voor werd, toen je ouders gingen scheiden.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Bibi
Bibi
7 jaren geleden

heel erg bedankt allemaal

Pascalle
Pascalle
7 jaren geleden

Beste Bibi,

Vervelend dat je de reis en het vliegen een beetje eng vond. Soms gebeurd het weleens dat je een beetje vaker bang bent voor dingen (waarvoor je eerst misschien niet bang was) omdat je in een moeilijke tijd zit op dit moment. Misschien is dit bij jou ook zo nu, en grote kans dat de enge gevoelens weer weg gaan als je gewend raakt aan de nieuwe situatie. Geen zorgen!

Liefs Pascalle

Minouk
Minouk
7 jaren geleden

Lieve Bibi, Zoals Anne ook aangeeft, iedereen is weleens ergens bang voor. Het is niet gek dat je het spannend vond om alleen met je vader op vakantie te gaan en dat je het spannend vond om weer terug te gaan. Je was gewend om met je vader en moeder op vakantie te gaan en dat is nu anders. Nieuwe dingen kunnen eng zijn in het begin waardoor je bang wordt of dingen spannend vind. Zoals Anne ook aangeeft; misschien kun je er met mensen over praten. Ik weet natuurlijk niet hoe het contact met je ouders is maar als… Lees verder »

Anne
Anne
7 jaren geleden

Hallo Bibi,

Ik vraag mij af of je ook iets dacht toen je het moment zo spannend vond. Was je misschien een beetje bang omdat je niet beide ouders bij je had?

Dat zou namelijk best wel kunnen, dat je daardoor wat bang bent geweest. Iedereen is weleens ergens bang voor of vind iets spannend. Dat is niet erg. Misschien kun je op dat moment zelf met iemand praten. Misschien lucht dat ook op.

Ik wens je veel liefs,
Anne