X bang x (12 jaar) in

Bang

Wat als een van je vader gaat dreigen dat hij het gezag van je moeder afhaalt?? Wat kan ik daar tegen doen…? Ik ben bang dat het gezag van mijn moeder word afgenomen en dat wil ik echt niet…..

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anoniem
Anoniem
9 jaren geleden

Wat is een gezag?

Jannie
Jannie
9 jaren geleden

Vaders en moeder hebben meestal samen het gezag. Als een van twee het gezag van de ander wil afpakken, kan dat niet zomaar. Dan moet hij of zij eerst naar een advocaat en daarna zal de rechter bepalen hoe of wat. Dat kost veel geld (en daarom doen de meeste ouders die hier mee dreigen dit ook niet) en de rechter zal inderdaad jou ook vragen wat je wilt. Jij mag dan zeggen wat je er zelf van vindt en dat weet je volgens mij al! Het is een goed plan om er eens met iemand over te praten! Heb… Lees verder »

Vivian
Vivian
9 jaren geleden

Hoi bang meisje, Wat vervelend dat je vader dreigt met dat soort nare dingen. Jouw vader zou jou nooit tussen jou en je moeder in mogen zetten, en wat er ook gebeurt, weet dat het niet jouw schuld zal zijn. Maar wees maar niet te bang. Alleen een rechter kan het gezag van een van je ouders afnemen. En als een rechter dat gaat doen, zal hij jou ook vragen om je mening. De rechter zal ook goed naar je moeders kant van het verhaal luisteren, en zal dit pas in hele erge gevallen doen. Maar dat je vader hiermee… Lees verder »

XOXOanoniempjeXOXO
XOXOanoniempjeXOXO
9 jaren geleden

Ohh wat erg!!!!
je moet er over praten echt doen !
want zoiets kun je niet maken!
ik zou je graag willen helpen maar dan moet hier even op reageren want dan kunnen we privé praten
xoxo meisje ook twaalf beetje het zelfde probleem gehad