nicky (11 jaar) in

band met stiefmoeder

hallo allemaal ik heb problemen met mijn stiefmoeder .De ene keer doet ze lief de andere keer is het oorlog .Wie heeft tips om me te helpen om een betere band te maken.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Ve
Ve
8 jaren geleden

lieve Nicky, je probleem herken ik wat ik in de reacties lees, is dat je met je stiefmoeder moet praten. Daar ben ik het mee eens, maar ik kan goed begrijpen dat je dat eng vind, of niet fijn. Daarom zou ik ook eens met je vader er over praten, dat helpt voor mij vaak ook goed

liefs

Dara
Dara
8 jaren geleden

Hoi Nicky,
Wat lastig. Ik sluit me hierbij ook geheel aan bij Yannick; misschien is het goed om erover te praten met haar. En inderdaad om samen iets leuks doen. Hierbij moeten jullie vooral jullie eigen ding vinden, en dat kost wat tijd. maar het begint met wat praten en elkaar echt leren kennen.
En laat haar ook weten dat je het niet fijn vind dat het zo gaat. Laat haar vooral ook weten dat je graag een betere band met haar wilt hebben, dat is best fijn om te horen.
Veel succes, ik hoop dat het wat gezelliger wordt!

Yannick
Yannick
8 jaren geleden

Beste Nicky, Wat vervelend! Misschien is het goed om eens samen te gaan praten. Gewoon een fijn, rustig gesprekje zonder anderen erbij. Dan kun je uitleggen waarom jij misschien soms teleurgesteld in haar bent of dat je bepaalde dingen niet begrijpt. Ook zij kan dan alles rustig vertellen en wie weet kun jij daar weer van leren! Als je het lastig vindt om een gesprek aan te gaan, dan kun je eerst beginnen met een brief schrijven. Hierin kun je ook alles uitleggen. Als je haar die brief geeft, kan zij hem op een rustig moment zelf lezen. Ook dat… Lees verder »