Natas (27 jaar) in

Apart inplannen

Ik ben 27 jaar dus misschien raar dat ik hier reageer. Maar hoe eritant is het dat je je ouders apart moet in plannen op je eigen verjaardag. Zo eritant omdat ik ook nog is op oudejaarsdag jarig ben

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Joyce
Joyce
7 jaren geleden

Hoi, ik ben 22 en mijn ouders zijn pas gescheiden. Ik was laatst ook jarig en had precies hetzelfde probleem. Ik wilde beide ouders op mijn verjaardag hebben, maar ik wilde ook een gezellige verjaardag. Toen vroeg mijn vader of hij er vanuit kon gaan dat ik mijn moeder niet tegelijk heb uitgenodigd omdat hij niet met haar in een ruimte kan zijn. Toen heb ik heel goed duidelijk gemaakt dat ik niet ga zitten kloten met tijdsvakken omdat ik ze allebei op mijn verjaardag wil hebben. Toen viel het kwartje en heeft hij sorry gezegd en overlged met mijn… Lees verder »

xander
xander
7 jaren geleden

hej natas,

dit is inderdaad heel vervelend en juist super goed dat je dit met ons deelt.
ik heb ooit een geweldig idee gekregen van een vriendin! nodig ze allebei uit een uur voor aanvang uit. als ze allebei binnen zijn leg ze uit wat je van hun verwacht. het is namelijk JOU dag van JOU leven. en als 1 van hun ineens vertrekt kun je nog altijd de vraag stellen; hoe moet dat dan als ik ga trouwen? (waarvan ik hoop dat dat ooit mag gebeuren)

ik hoop dat je hier wat aan hebt.

xander

Noa
Noa
7 jaren geleden

Hey Natas, Helemaal niet gek dat je een berichtje plaatst, ik denk dat wat je schrijft (helaas) herkenbaar is voor veel kinderen van gescheiden ouders. Je verjaardag is een van die momenten waarop je graag je ouders allebei ziet. Zoals Matheb al schrijft denk ik ook dat het goed is om je ouders hiervan proberen bewust te maken… Het kan goed zijn dat ze zich niet realiseren hoe irritant het voor jou is! Mocht het zo zijn dat ze echt niet met elkaar in 1 ruimte willen zijn, kunnen ze je in ieder geval proberen uit te leggen waarom dit… Lees verder »

Mehtab
Mehtab
7 jaren geleden

Lieve Natas, Bedankt voor je bericht! Het is helemaal niet raar dat je reageert hoor. Het is gewoon ook irritant om je ouders steeds apart te moeten inplannen, wat je leeftijd ook is. Heb je het hier al met je ouders over gehad? Als je er met hen over spreekt zullen ze misschien ook meer rekening willen houden met wat jij fijn vind. Ouders hebben soms extra informatie nodig om wakker te worden en meer rekening te houden met hoe wij iets zouden willen. Mijn tip is daarom om met je ouders hierover te praten. Ook als er geen verandering… Lees verder »