(null) (11 jaar) in

Altijd boos

hoi! Mijn ouders zijn gescheiden en mijn vader is altijd boos op me… zelfs als ik de muis van de computer op de grond laat vallen! Hij heeft ook een vriendin en zij doet wat papa zegt… en als papa en zijn vriendin met mijn mama praten zijn de lief aan het doen! Ze zijn echt gek! En dan heeft mijn vader ook nog eens een alcohol probleem… Hij zegt als hij wijn of bier drinkt dat er geen alcohol in zit! Maar er zit wel alcohol in!

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Ruben
Ruben
7 jaren geleden

Beste meisje, Wat een vervelende situatie, zeg. Het lijkt me het beste dat je gewoon eerlijk bent tegen papa en hem vertelt dat je het niet leuk vind dat hij zo vaak boos op je wordt. Hij zal zich realiseren dat het helemaal niet goed is om zijn frustratie op zijn dochter af te reageren en zal dat dan ook niet meer doen. Je kunt deze situatie ook nog met mama bespreken, als je het niet durft om tegen papa te zeggen dat je het niet leuk vind dat hij zo vaak boos op je wordt. Ze zal je vast… Lees verder »

Ik help je wel
Ik help je wel
7 jaren geleden

Hoi null
Mijn vader deet ook altijd zo maar het enige wat je kan doen is bel de politie! (Als hij je slaat) veel geluk

Luc
Luc
7 jaren geleden

Beste meisje, Wat vervelend voor je dat je vader zo vaak boos op je is. Het is natuurlijk helemaal niet leuk als je vader boos op je is en hij vervolgens zich heel anders gedraagt. Probeer er anders eens met iemand over te praten. Als jij tegen jouw vader of tegen jouw moeder zegt wat er aan de hand is en hoe jij je voelt. Dit kan natuurlijk een beetje eng zijn dus een briefje schrijven kan ook helpen. Als jij gewoon laat weten hoe jij je voelt en wat jij er van denkt komt het vast wel goed! Ik… Lees verder »

Rianne
Rianne
7 jaren geleden

Hoi meisje,
het lijkt me een rot gevoel als je vader altijd boos op je is! dat is echt niet leuk voor je. vervelend dat wanneer papa en zijn vriendin met mama praten ze zich heel anders gedragen.

Heb je het er wel eens met mama over gehad? of met iemand anders die je vertrouwd. Als je durft kun je misschien op een rustig moment eens aan papa vertellen dat je het gevoel heeft dat hij altijd boos op je is en dat je dat verdriet doet.

succes en veel liefs!
Rianne