anne (10 jaar) in

Alsof mijn moeder niet bestaat

mijn vader doet net alsof mijn moeder niet bestaat en geeft haar nooit antwoord. hij vraagt het dan aan ons. hij zegt dat hij het niet anders kan en dat het vanzelf went. maar dat is niet zo dit gaat al heel lang zo. ik vin dit niet leuk en mijn zusje ook niet. hij luistert naar niemand.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Manon
Manon
7 jaren geleden

Hey anne,

wat rot voor je. Probeer met je ma te praten over waarom zij dan geen antwoord geeft. je kan ook met pa in gesprek gaan samen met je zusje en duidelijk maken dat je dit heel vervelend vind en dat het moet stoppen.

Liefs,
Manon

Ruben
Ruben
7 jaren geleden

Beste Anne, Wat een lastige situatie, zeg. Goed van je dat je een berichtje op dit forum hebt geplaatst! Ik heb zelf af en toe mijn ouders genegeerd en heb dit als ongemakkelijk ervaren. Diep van binnen hield ik van mijn ouders, alleen op dat moment kon ik ze niet luchten of zien. Dat gemengde gevoel was erg ongemakkelijk en daar komt nog bij dat mijn ouders het ook niet leuk vonden dat ik ze negeerde. Ik denk dat dit niet zo heel veel verschilt met jouw situatie. Jouw vader heeft van jouw moeder gehouden, ik weet zeker dat hij… Lees verder »

Emmeline
Emmeline
7 jaren geleden

Hoi Anne, Bedankt voor je berichtje, ik begrijp je heel goed! Zelf zit ik in een soort gelijke situatie, net als een heleboel andere kinderen. Het is lastig als je het gevoel hebt dat je vader op dit gebied niet naar je luistert. Net als hieronder, raad ik aan een goed gesprek te voeren, ga er echt even voor zitten. Vertel wat je dwars zit en waarom. Waarschijnlijk begrijp je wel dat het voor je vader ook heel erg moeilijk is, je kan hem best vertellen dat je het begrijpt, maar dat dit niet de manier is. En natuurlijk dat… Lees verder »

Luc
Luc
7 jaren geleden

Beste anne,

Bedankt voor je berichtje op het forum.

Wat vervelend voor jullie. Ik begrijp heel goed hoe jullie je voelen en het is super vervelend natuurlijk.

Het moet fijn voelen dat je vader erbij is, maar sommige vaders vergeten dat soms een beetje. Probeer hem hieraan te herinneren. Ga een keer goed met z’n allen praten en kijk of jullie een oplossing kunnen vinden. Als jullie het hem vaak genoeg zeggen wil hij vast wel weer met jullie moeder praten

Ik hoop dat dit je een beetje helpt, je kan natuurlijk altijd nog een berichtje plaatsen.

Veel liefs,
Luc