quirien (9) in

Als ik ziek ben

wat als ik ziek ben dan moeten ze allebei kunnen komen maar wat als mama de hele tijd bij me wil zijn en papa wil mama niet zien wat dan

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Quinty
5 dagen geleden

Hoi lieve Quirien,  Wat goed dat je het forum hebt gevonden. Ik ben blij dat je je vraag hier durft te stellen. Ik kan me voorstellen dat je je dit afvraagt. Het is moeilijke als je ouders niet makkelijk bij elkaar komen.  Weten jouw ouders dat je hiermee zit? Want misschien als je ze vertelt dat je hiermee zit, dat ze je dan gerust kunnen stellen. Misschien hebben ze niet door dat ze jou dit gevoel geven. En willen ze het wel veranderen als ze weten dat ze jou dat gevoel geven. Mag ik je misschien nog wat vragen? Hoe… Lees verder »

Lotte
5 dagen geleden

Hoi lieve Quirien, Bedankt voor je berichtje. Wat fijn dat je dit deelt en dat je je vraag hier stelt. Ik lees dat je je afvraagt hoe het zal gaan als je ziek bent, of jouw papa en mama dan wel allebei tegelijk bij jou komen of dat papa mama dan niet wil zien of misschien ook andersom. Super herkenbaar! Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 4 jaar was en ze hadden daarna geen fijn contact, maakten soms ruzie en wilden elkaar liever niet zien. Toen heb ik me ook heel vaak afgevraagd hoe het zou gaan als ik ziek… Lees verder »

Hilde
6 dagen geleden

Hoi lieve Quirien, Wat super knap dat je hier een berichtje schrijft! Natuurlijk wil je dat papa en mama allebei komen als je een keer ziek bent. Dan kan je ze allebei lekker knuffelenen dan kunnen ze je beter laten voelen. Heb je dit filmpje van Villa Pinedo al eens gezien? https://www.villapinedo.nl/blog/filmpjes/animatie-niet-jouw-taak/ Het gaat erover dat de scheiding van je ouders niet jouw taak is, dus dat je papa en mama dingen moeten regelen zoals verjaardagen, vakanties en dus ook als je ziek bent! Dat hoef jij allemaal niet te regelen. Zij zijn de volwassenen en ze moeten normaal met… Lees verder »

Luca
6 dagen geleden

Ik vind dat je zelf mag kiezen welke ouder je wil zien als je ziek bent