(12) in

Als mijn huiswerk af is

Hoi,
ik ben karlijn en ben 12 jaar. Mijn ouders zijn gescheiden. ik had gister heel veel huiswerk en kon dus niet naar mijn vader. ik vind het altijd leuk om naar mijn vader te gaan maar het kan soms niet door mijn huiswerk. Weten jullie misschien een oplossing?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Amélie
Amélie
7 jaren geleden

Beste Karlijn, Ik lees dat je niet naar je vader kon omdat je huiswerk nog niet af was. Misschien is het een idee om, als het nog niet af is, mee te nemen naar je vader? Dan kun je eventjes kletsen met hem en maak je de rest van je huiswerk af, terwijl je bij hem bent. Dat doe ik ook altijd! Ik neem gewoon mijn boeken mee en maak het bij hem. Als dat om een of andere reden niet kan, kun je misschien proberen om je huiswerk af te hebben een dag voordat je naar je vader toe… Lees verder »

Desi
Desi
7 jaren geleden

Lieve Karlijn, Wat vervelend dat jij soms door jouw huiswerk niet naar jouw vader kan, terwijl je dit wel graag wilt. Wat misschien een idee zou kunnen zijn, is dat als je niet kan gaan, je een ander moment in de week afspreekt om naar jouw vader te gaan. Nu weet ik natuurlijk niet hoe ver jullie van elkaar af wonen en hoe de regeling is, maar als jij jouw vader wilt zien dan kan je altijd kijken of er misschien ergens een ander gaatje is. Ik weet zeker dat hij dat fijn vindt om te horen, dat jij dan… Lees verder »