dana (15 jaar) in

Alles liep anders

hoi ik ben dana
mijn ouders zitten in een scheiding omdat mijn moeder is vreemdgegaan en was blijkbaar niet gelukkig ik ben er samen met mijn vader achtergekomen het begon met dat me vader en ik een bericht op me moeders telefoon zagen binnenkomen ze praten met die man heel slecht over mijn vader en ik ken die man jammer genoeg zelf ook na dat wou mijn vader tijd om na te denken want me moeder wou met mijn vader verder gaan me vader wou tijd en we zouden met ze drieeen op vakantie gaan me vader zus en ik we gingen op vakantie naar spanje en dan 2 tussenstops want gingen met de auto en terugweg zouden we via parijs gaan en dan zou me moeder nog mogen komen zo dat ze op hun trouwdag waar ze 18 jaar getrouwd zouden zijn me vader wou haar laten komen en dan beslissen op zo’n belangrijke dag te beslissen of hij verder wou gaan maar alles liep anders ik was met me vader en zus in de pyreneeën in spanje we zouden een activiteit gaan doen toen me vader opeens een appje kreeg van de vrouw van de man waarmee me moeder vreemd was gegaan hun zouden nog op vakantie gaan en waren in realtietherapie ze was een vakantie aan het boeken achter de computer samen met die man eigenlijk haar man maar toen zag ze dat er een andere boeking was geweest in een hotel en dat bleek van hem te zijn met mijn moeder en dat was geweest op 18 juli en de 19 tiende zat ze nog huilend met me vader zus oma en ik bij ons thuis dat ze ons zo misten terwijl ze met hem weer vreemd was gegaan me moeder woonden bij haar moeder die was al in shock maar toen ze dit hoorden heeft me oma me moeder uit huis gezet me moeder bleek al een half jaar vreemd te gaan met die man en ze zei tegen me vader via een whatsappje hoe kan je me ooit nog vertrouwen en de volgende dag kreeg met vader een appje waarin stond dat ze met die man verder wou nu zitten ze in een scheiding en me moeder verwijten me vader ervan dat ze ons niet ziet terwijl mijn zus en ik haar niet willen zien na wat ze gedaan heeft het bleek ook dat ze al eerder was vreemdgegaan met een andere man.
heeft een van jullie dezelfde situatie meegemaakt?
hoe zouden jullie hier mee omgaan
groetjes dana

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anouk
Anouk
7 jaren geleden

Hoi dana, Wat een vreselijke nare tijd maak jij momenteel mee, met veel onzekerheiden als ik dat zo lees. Daarom ook extra dappee dat je hier je verhaal kwijt durft. Ik was 7 jaar toen mijn ouders gingen scheiden, de aanleiding was omdat mijn vader vreemd ging. Er volgde een tijd met veel ruzie, problemen en onzekerheden. Verhuizen of niet/ waar gaan we wonen/ wanneer gaan we welke ouder zien Etc. In het begin was ik dan ook heel boos op mijn vader in mijn ogen was hij de reden dat mijn veilige wereldje instorten en dat ik nu al… Lees verder »

Pascalle
Pascalle
7 jaren geleden

Hoi Lieve Dana, Wat een ontzettende rot situatie waar je inzit. Ik heb nooit in deze situatie gezeten maar ik kan me goed voorstellen dat je super teleurgesteld en verdrietig bent dat je moeder is vreemd gegaan. Ik vind het niet gek dat je nu graag alleen bij je vader bent. Laat je ook niet dwingen om naar je moeder te gaan als je dat niet wil. Misschien kun je wel, als je er aan toe bent, een keer met haar praten om haar verhaal te horen. Je kan dan ook vertellen hoe vreselijk dit voor jou is. Zorg ook… Lees verder »