Iris (20) in

Alles komt door de scheiding

Ik ben zo onzeker over alles het is allemaal leuk dat mama een huis in de wijk heeft maar het duurt nog eeuwen voordat ze de sleutel krijgt en mijn cijfers gaan omlaag ⬇️ en dat komt allemaal door die rot scheiding mijn gedachten draait alleen maar af naar de rot scheiding ik ga bekant (bijna) dood 😵 door de scheiding HELP

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Joëlle
2 maanden geleden

Lieve Iris, Wat vervelend om te lezen dat je zo onzeker bent over allemaal verschillende zaken en dat je steeds afgeleid raakt door de scheiding. Er komt ook een hoop op je af als je ouders ineens gaan scheiden. Ik kan me zelf ook nog goed herinneren dat ik echt aan de nieuwe situatie moest wennen en alles zoveel sneller veranderde dan dat ik zou willen toen mijn ouders gingen scheiden. Maar gun jezelf ook de tijd en ruimte om even aan de nieuwe situatie te wennen. Het is natuurlijk ook niet zomaar iets wat er verandert, je veilige basis… Lees verder »

Pleun
2 maanden geleden

Hey Iris, Wat goed dat je jouw gevoelens hier hebt opgeschreven. Ik vind het vervelend om te lezen dat jij je zo rot voelt door de scheiding. Maar ik kan me goed voorstellen dat je veel aan de scheiding denkt en je hier rot door voelt 🙁 Ik herken het gevoel van piekeren maar al te goed. Als ik ergens mee zit dan kan dit in mijn hoofd blijven malen en daar wordt ik dan alleen maar verdrietiger van. Op dit soort momenten helpt het mij om al mijn gedachtes op te schrijven, een fijne muziekje op te zetten en… Lees verder »