Kiki (0 jaar) in

Alles is anders

Beste allemaal,
Sindsdien is mijn hele leven verandert alles is anders vanaf die dag dat een zo een dag zoveel impact kan hebben! Na de scheiding van mijn ouders ben ik compleet veranderd ik doe raar tegen iedereen. Ik heb heel veel ruzies en soms voelt het alsof ik nergens meer bij hoor! Dat komt omdat mijn gedrag zo erg veranderd door de thuissituatie dat ik er geen controle meer over heb! Soms voel ik me heel erg alleen en dat gevoel is vreselijk! Soms voel ik me heel erg alleen en dat gevoel is vreselijk! Mijn leven staat op zijn kop! Ik weet niet meer wat ik moet doen en ik weet niet of ik het zo volhoud!!!!! Wat kan ik doen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Nadia
Nadia
8 jaren geleden

Lieve Kiki, Ik vind het ontzettend rot voor je dat je zegt dat je je zo alleen voelt en het gevoel hebt dat je anders bent of er niet helemaal bij hoort! Wat je verteld is voor mij heel herkenbaar. Ik heb mij na de scheiding van mijn ouders ook jaren lang anders en alleen gevoeld en had het idee dat niemand mij begreep. Alsof ik veranderd was en dat ik er niet bij hoorde. Af en toe komen die gevoelens ook nog wel eens terug. Maar lieve Kiki, uiteindelijk ben je zo veel sterker dan wanneer je dit allemaal… Lees verder »

rosanne
rosanne
8 jaren geleden

Beste Kiki, Wat vervelend om te horen dat je het zo moeilijk hebt met de scheiding van je ouders. Het is ook erg moeilijk! Jij uit je emoties door misschien raar te gaan doen en ruzie te maken.. en dat is wel lastig voor jezelf en voor de mensen om je heen. Voor de mensen is dit misschien lastig te begrijpen. Het is denk ik belangrijk om je gevoelens uit te leggen. Dat je je eigenlijk alleen voelt en moeite hebt met de scheiding van je ouders.. Zit er iemand bij jou op school van wie de ouders ook zijn… Lees verder »

Anne
Anne
8 jaren geleden

Hallo Kiki,

Ik begrijp goed dat je zo reageert.

Iedereen verwerkt een scheiding anders. Jij reageert door verdriet/woede vervelend naar anderen. Misschien moet je achteraf of vooraf wel even duidelijk maken tegen de personen dat je dit niet zo bedoelt. Maak duidelijk dat je in ern moeilijke situatie zit.

Dan komt dit al heel anders over, voordat je anders nog ruzie gaat krijgen. Praten met een vertrouewenspersoon zou ook niet slecht zijn.

Ik wens je veel liefs.

Anne