Anoniem (11) in

Alleen

hoi,iedereen mijn ouders zijn gescheiden sinds ik 3 jaar oud was een vechtscheiding hoe ze dat noemen.
ik heb nu een stief vader en een stief moeder ze zijn heel lief voor mij en ik heb een broertje van 1 jaar oud .
ik voel me vaak alleen ik wel veel vrienden maar soms voel ik me alleen ook kan ik me niet zo goed consetreen op school omdat ik moe ben door dat ik veel pieker over papa want mijn papa heeft een Burn-out daar heeft hij en ik het moeilijk mee hij is vaak moe en ligt dus vaak op bed dat is voor mij ook niet leuk want dan zie ik me vader de hele dag niet. ik wel een stief zus maar die bepaalt bijna alles voor me.ook heeft me vader bordeline daar wordt je sneller boos van en ook vroeger gooiden papa met veel spullen maar nu gaat dat beter. dit was mijn verhaal en ik hoor het graag als jullie iets kennen.doei!

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Micha
Micha
7 jaren geleden

Lieve Anoniem, ik ben blij dat je je verhaal wil vertellen, goed van je! Het lijkt me wel lastig om te zien en merken dat het niet zo goed met je vader gaat soms, en dat jij daarom gaat piekeren. Piekeren is helemaal niet fijn, piekeren is eigenlijk blijven nadenken over vervelende dingen, terwijl je er eigenlijk niks aan kan doen. Ik denk dat je nu ook niks kan doen voor je vader, hij moet zich zelf beter gaan voelen, en dit gaat ook gebeuren, het kan alleen maar beter gaan. Dit heeft alleen wel tijd nodig. Ik vind het… Lees verder »

anoniem
anoniem
7 jaren geleden

ja het heeft me geholpen maar ik ben 11 en geen 12 ik mag geen buddy helaas

Mehtab
Mehtab
7 jaren geleden

Lieve Anoniem, Bedankt voor je berichtje op het forum. Wat vervelend dat jij vaak moe bent doordat je piekert over je vader, je alleen voelt en je je hierdoor niet goed kunt concentreren op school. Het is ook heel normaal dat je je niet lekker voelt, omdat het minder goed gaat met je pa. Aan de andere kant is het wel erg fijn dat je hele lieve stiefouders hebt en het goed kunt vinden met je broertje. Om je minder alleen te voelen zou je misschien vaker met je vrienden van school of uit de buurt kunnen afspreken. Je zou… Lees verder »