Lisa (17) in

Alleen voor het geld

Heee
Ik ben 17 en mijn ouders zijn al 15 jaar gescheiden. Heb hier nooit problemen mee gehad tot nu. Er is nooit echt een omgangsregeling geweest. Mijn vader heeft me vanaf m’n 7e tot m’n 14e niet gezien. En mijn vader heeft toen geen allmentatie betaald. Omdat hij me toch niet mocht zien. Maar nu 15 jaar later, kunnen ze nogsteeds niet praten samen. Mijn vader wil een rechtszaak opspannen omdat hij door die 7 jaar mij niet gezien te hebben, Eem hele hoge schuld heeft. En hij wilde iets voorstellen aan mijn moeder maar daar is ze niet akkoord mee gegaan. Het lijkt nu gewoon alsof ik er alleen maar ben voor het geld. En ik ben er helemaal klaar mee. Ik woon nu bij hem omdat ik met de nieuwe man van m’n moeder niet door een deur kon. Ik ben door alles ook depressief geraakt… En ik kom hier bijna niet uit. Ik zou het fijn vinden om met iemand te kunnen praten

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Pim
Pim
7 jaren geleden

Beste Lisa, Bedankt voor je bericht ! Fijn om te horen dat je nooit problemen heb gehad met de scheiding… tot nu dan. Wat rot om te horen dat je zo lang je vader niet gezien had. Jammer dat nu na z’n lange tijd je nog niet goed kan praten. Hij vind dit natuurlijk denk ik ook heel lastig. Hij had het ook graag anders zien lopen, ook al lijkt dat soms niet zo. Mensen doen anders aan de buiten kant soms dan hoe ze echt van binnen zijn. Je bent er niet alleen voor het geld , en zo… Lees verder »

Mehtab
Mehtab
7 jaren geleden

Lieve Lisa, Bedankt voor je berichtje en je openheid. Je hebt je verhaal heel duidelijk beschreven, wat goed! Het is een heel naar gevoel om het idee te krijgen dat geld een belangrijkere plaats heeft gekregen. Maar het is aan de andere kant ook wel fijn dat je bij je vader terecht kunt en je daar meer op je gemak en fijner voelt dan bij je moeder en ´´stiefvader´´. Het is ook een vervelende situatie en dat kan ook teveel worden, waardoor je je depressief kunt gaan voelen. Dat gevoel herken ik ook heel goed. Wat ik altijd deed als… Lees verder »