Bo (14) in

Allebei een ander

Mn ouders zijn nu 2 maanden officiel gescheiden maar mn vader heeft een vriendin en mn moeder een vriend. Ik vind dat echt kut dat ze allebei iemand anders hebben, tips om ermee om te gaan?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Emmeline
Emmeline
7 jaren geleden

Lieve Bo, Bedankt voor je berichtje, ik denk dat het al goed is dat je de site hebt gevonden! Ik snap dat je het kut vindt dat ze allebei iemand anders hebben. Maar niet alles is stom, ze zijn waarschijnlijk allebei gelukkiger. Ook al is het heel naar dat ze niet meer samen zijn, waarschijnlijk minder oog voor jou hebben en jij er maar tussen zit. Er zijn artikels geschreven over positieve punten van de scheiding. Misschien vind je dat eens leuk om te kijken, bijvoorbeeld: http://www.villapinedo.nl/blog/de-positieve-kant-van-een-scheiding/ Verder kan ik je aanraden goed te vertellen wat jij fijn vindt. Bijvoorbeeld… Lees verder »

Milou
Milou
7 jaren geleden

Hoi Bo, Wat lastig voor je dat je ouders voor jouw gevoel te snel beide al een andere relatie hebben en wat goed van je dat je via dit forum je vraag stelt! Na een scheiding verandert er veel en nieuwe relaties horen hier vaak ook bij. Ik hoop dat mijn verhaal en mij tips je een beetje kunnen helpen. Wat ik belangrijk vind wat er blijft gebeuren is blijven praten met elkaar. Jij met je ouders en je ouders met jou. Vertel elkaar hoe je je voelt, wat je wel en niet fijn vindt en wat je graag zou… Lees verder »