anoniem (12 jaar) in

Al een paar maanden

HALLO,
ik ben het meisje van (HIJ KWAM NIET) lees dat verhaal eerst voordat je dit leest….nou mijn vader heeft het ontdekt en hij was heel erg boos enz…..en nu is het al een paar maanden enz..maar die awkardness blijft….skype doet ie niet….appen niet vaak…..maar ik voel me gewoon niet meer op mn gemak met hem….is dit raar?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Nicoline
Nicoline
7 jaren geleden

Hoi,

Misschien dat het een idee is om je vader een brief te schrijven met daarin sorry en de reden waarom je dat gedaan hebt? Ik begreep niet helemaal waar je vader boos om was uit je bericht.
Maar je kan ook in je brief zeggen hoe je je voelt, zoals wat je in je bericht zegt over dat het altijd een beetje ongemakkelijk is.

En verder helpt het misschien om het er met iemand over te hebben, hoe je je voelt enzo. Dan kan diegene je misschien ook helpen!

Liefs, Nicoline

Luc
Luc
7 jaren geleden

Beste anoniem, Wat vervelend voor je. Het is natuurlijk hartstikke vervelend als je geen goed contact met je vader hebt, maar waardoor is dit gekomen? Ik heb het (hij kwam niet) verhaal gelezen, maar waar is hij achter gekomen en waarom is hij boos? Het beste wat je op het moment kan doen is erover praten met jouw vader en misschien een oplossing vinden. Of je zou met vrienden/vriendinnen erover kunnen praten. Probeer mensen te laten weten hoe jij je voelt. Als jij je vader laat weten dat je hem mist en dat je het misschien een beetje ongemakkelijk en… Lees verder »