Lynn (12) in

Afstand houden van mijn vader

Ik heb last van me vader ik wil graag afstand houden maat von dhet erg lastig om nee te zeggen

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Evelien
16 dagen geleden

Hey Lynn, Wat vervelend dat je het gevoel hebt dat je graag wat afstand wil houden van jouw vader, dat is echt niet fijn! Toen mijn ouders uit elkaar gingen merkte ik ook dat ik het eigenlijk niet zo fijn vond bij papa. Ik wilde liever wat minder naar papa toe, maar ik vond dat super lastig om tegen hem te vertellen. Dus ik snap je helemaal dat je het lastig vindt om nee te zeggen, dat vond ik vroeger ook altijd! Dat is namelijk ook super moeilijk! Voor mij was het heel fijn dat ik het er wel met… Lees verder »

Sophie
19 dagen geleden

Hey lieve Lynn, Dank je wel voor je berichtje. Wat goed dat je het forum gevonden hebt en je gevoelens deelt! Ik herken me in jou. Nadat mijn ouders uit elkaar gingen, kreeg ik een slechtere band met mijn vader. Ik wilde veel liever bij mijn moeder zijn en steeds minder bij mijn vader. Ik vond het ook heel lastig om dat te zeggen tegen hem, en heb daar heel lang over gedaan. Bij mij ging het in stapjes. Ik ging bijvoorbeeld vaker uit school langs mijn moeder, voor ik naar mijn vader ging. Later heb ik gezegd dat ik… Lees verder »

Janne
20 dagen geleden

Hee lieve Lynn! Wat goed dat je ons forum hebt gevonden en je berichtje plaatst, super knap . Je verteld dat je last hebt van je vader en graag afstand houd van hem, maar dat je het erg lastig vind om nee te zeggen. Wat vervelend! Ik kan mij voorstellen dat dat niet fijn voor je is. Toen mijn ouders gingen scheiden merkte ik dat ik het niet zo fijn vond om bij mijn moeder te zijn. Ik wilde net zoals jij een beetje afstand, maar vond het ook lastig om nee te zeggen. Wat mij in die tijd heel… Lees verder »