lauren (12 jaar) in

Afgrijselijk

hallo ik ben lauren en vraag mij af wie er een afgreiselijke stiefmoeder heeft zo als ik
ik hoop dat mijn vader het gaat uitmaken met haar maar daar vrees ik voor ze zijn namelijk getrouwd
pff wie weet hoe ik mijn probleem moet oplossen ?
Stuur mij zo snel mogelijk terug

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anouk
Anouk
8 jaren geleden

Hallo Lauren, Wat vreselijk om te horen dat het echt niet klikt met jou en de nieuwe vrouw van je vader. Mijn ouders zijn ook gescheiden en in het begin mocht ik de nieuwe vriendin van mijn vader ook echt totaal niet! ik vond haar stom en door haar waren mijn ouders nu gescheiden, dus ik was boos op haar en vond haar echt niet aardig. Ook bemoeide zij zich te veel met mij vond ik terwijl ze een vreemde was voor mij. Ik wilde haar ook niet erbij hebben maar kreeg haar wel kado. Als ik bij mijn vader… Lees verder »

Roos
Roos
8 jaren geleden

Hallo Lauren, Wat ontzettend vervelend dat het niet klikt tussen jou en je stiefmoeder. Ik herken mij hier zeker in en hoopte vroeger ook altijd dat zij weer uit elkaar zouden gaan. Net als Aron heeft het bij mij ook enige tijd geduurd tot dat we door één deur konden maar het is gelukt. Ik denk dat het heel belangrijk is om iemand te accepteren hoe hij/zij is. Dus in dit geval is het voor jou belangrijk om jouw stiefmoeder te accepteren hoe zij is. Natuurlijk is ze niet perfect en zal ze niet even lief zijn als jouw moeder… Lees verder »

Rosa
Rosa
8 jaren geleden

Hallo Lauren, Wat vreselijk balen voor je dat het niet klikt met je stiefmoeder. Totaal niet klikt kan ik volgens mij wel zeggen. Dit vind ik heel erg jammer voor jou Lauren. Ik heb zelf geen ervaring met een vervelende stiefmoeder. Maar ik kan mij zo voorstellen dat het fijn is om hier met iemand over te praten. Wanneer je boos bent of verdriet hebt en je praat hier met niemand over dan kan de boosheid of verdriet veel erger worden. Het kan zelfs zijn dat je dan zo boos bent dat je de leuke dingen niet meer goed kan… Lees verder »

Aron
Aron
8 jaren geleden

Hallo Lauren, Wat vervelend dat je niet zo goed kunt vinden met jouw stiefmoeder. Mijn ouders zijn zelf ook gescheiden en ik kan het ook niet zo heel goed met mijn stiefvader vinden. Ik heb in het begin ook heel erg geprobeerd om hem weg te krijgen, maar zoiets helpt echt niet. Ik heb er heel erg van geleerd dat je zoiets vooral niet moet doen. Mijn moeder werd ontzettend boos op de momenten dat ik wilde dat haar vriend weg zou gaan uit ons huis. Een scheiding is natuurlijk ontzettend vervelend en je zult er ook nooit aan wennen.… Lees verder »