Maud (10) in

Afgevallen

Hey ik heb een probleem na de scheiding van mijn ouders ben ik 3 kilo afgevallen en eet heel weinig heeft iemand miss tips

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Pascalle
Pascalle
7 jaren geleden

Hoi Maud, Dat is echt vervelend dat je 3 kilo bent afgevallen. Ik heb mede door de scheiding ook eetproblemen gekregen en dat kan best ernstig en vervelend zijn. Door alle problemen en verdrietige dingen is het ook niet gek dat je minder trek hebt, maar het is wel super belangrijk dat je goed en genoeg blijft eten. Je lichaam heeft energie in de vorm van eten nodig, anders wordt je heel moe en kun je niet goed genoeg groeien. Probeer te zorgen dat je in ieder geval goed ontbijt neemt, lunch en avondeten. En ook tussendoor moet je af… Lees verder »

Samantha
Samantha
7 jaren geleden

Hee lieve Maud, Wat knap dat je je vraag hier op het forum durft te stellen, dankjewel daarvoor! 🙂 Wat je schrijft herken ik wel. Ik heb daar ook last van gehad. Het duurde bij mij alleen heel lang voordat ik het door had, en jij hebt het wel door dus dat is alvast een hele goede stap om het te kunnen veranderen! Op zich is het niet raar dat je afvalt na zoiets mee te maken. Een scheiding brengt vaak ook veel stress en nare emoties met zich mee en dat kan ervoor zorgen dat mensen wat afvallen. Ook… Lees verder »

Nina
Nina
7 jaren geleden

Lieve Maud,

Goed dat je het vraagt! Dat is zeker niet fijn, al helemaal niet als je hierdoor ondergewicht zou krijgen. Het lijkt me goed om dit tegen je ouders te vertellen. Dan kunnen zij jou vast helpen! Zelf kan je er helaas niet super veel aan doen, behalve dat je goed blijft eten.

Sterkte en liefs!
Nina