Olivia (19) in

Affaire met getrouwde buurvrouw

Ik weet oprecht niet eens hoe ik dit bericht moet beginnen eigenlijk. De korte samenvatting vooraf: mijn ouders liggen als sinds midden 2020 in scheiding, maar weinig vorderingen tot nu toe ondanks een mediator en advocaten. In de periode ertussen zijn er nog een aantal heftige dingen gebeurd, maar dit slaat toch weer alles. Ik heb een paar weken geleden ontdekt dat mijn vader een affaire heeft met onze getrouwde buurvrouw. Aangezien mijn ouders zelf al 2-3 jaar in scheiding liggen, heb ik niet echt iets te zeggen over hun datingsleven verder (ook al wonen ze nog in 1 huis), maar mijn buurvrouw is gewoon nog getrouwd… en zij hebben twee kinderen, waarvan 1 net zo oud als ik. Mijn moeder heeft altijd al vermoedens gehad, maar ik heb het nog nooit echt gehoord of gezien tot nu dan. Ergens denk ik dat mijn moeder en de buurman dit al met elkaar besproken hebben, etc, maar ik weet niet of ik dit nu moet zeggen tegen hun kinderen. Ik heb echt geen idee wat de f*ck ik nu moet doen lol, iemand een suggestie? Daarbij schijnt t ook dat mn vader gewoon met de buurvrouw naar familiegelegenheden gaat, dus de hele situatie is echt bizar vreemd.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Vera
1 jaar geleden

Hey lieve Olivia, Wat dapper dat je dit hier deelt. Ik krijg een beetje kippenvel als ik jouw verhaal lees, want ik herken heel veel van wat je zegt. Allereerst wil ik je een digitale knuffel geven, want ondanks dat mijn situatie iets anders was, weet ik hoe sh*t dit kan voelen. Mijn ouders zijn gescheiden, omdat mijn moeder er achter kwam dat mijn vader een relatie had met haar eigen beste vriendin. Waarschijnlijk net zoals jij denkt bij jouw vader: dit slaat echt alles! Ik heb soort van ‘het geluk’ gehad, dat hun affaire al was verbroken toen ik… Lees verder »

Veerle
1 jaar geleden

Hoi Olivia, Jeetje wat vervelend om te lezen! Ik snap helemaal wat je bedoeld, want ik heb bijna hetzelfde meegemaakt. Mijn vader had, terwijl hij nog in een relatie zat met mijn moeder, ook een affaire met de getrouwde buurvrouw. Zij had ook twee kinderen. Toen dit bekend werd zijn zowel mijn ouders gaan scheiden als de buurvrouw en de buurman. In het begin was ik echt boos op mijn vader. En misschien nog wel meer teleurgesteld. Hoe kon hij er samen met de buurvrouw voor kiezen om twee gezinnen kapot te maken? Wat mij het meest pijn deed is… Lees verder »

Chloe
1 jaar geleden

Gaat alles goed met je of denk je er heletijd aan