anoniem (0 jaar) in

Achtbaan

Hoi allemaal,
Een kleine 2 maanden geleden heb ik te horen gekregen dat mijn ouders iit elkaar gingen. Ik heb het er een tijdje zwaar mee gehad maar wilde het eigelijk aan niemand laten merken!
Ik wilde sterk zijn voor mijn ouders en mijn broer. Ik was bang dat als ze zagen dat ik het zo zwaar het , ik het nog zwaarder voor hen maakte. Vanaf het moment dat ik het hoorde begon een soort van achtbaan. Het ging zo snel en ik had niet eens de tijd om aan het idee te wennen.
Ik had ook een soort gevoel alsof ik moest kiezen tussen mijn ouders. Dat heb ik uiteindelijk niet gedaan!

Ik had ook een gevoel dat niemand mij echt goed begreep en daardoor weinig steunde. Alleen mijn broer. Ik had het gevoel dat ik er een beetje alleen voor stond en dat was zwaar.

Ik begrijp als je dit verhaal niet wil lezen alleen ik vind het fijn dat ik dit even kwijt kan!

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Minouk
Minouk
7 jaren geleden

Beste, Het is al even geleden dat je jouw verhaal deelde met ons. Bedankt hiervoor! Wij zijn er om naar jouw verhaal te luisteren en jouw vragen te beantwoorden (zover wij kunnen). Goed dat je de keuze hebt gemaakt om jouw verhaal dus met ons te delen! Ik ben benieuwd hoe het nu, een aantal maanden later, met je gaat. Op het moment dat je jouw verhaal deelde was het super recent en had je het gevoel dat je er alleen voor stond. Ik hoop dat je ondertussen met anderen erover hebt kunnen praten en dat het al wat beter… Lees verder »

Isabel
Isabel
8 jaren geleden

Hi Anoniem! Wat fijn dat je ons hebt gevonden om je verhaal even te delen. Dat lucht vast op, want het is inderdaad een hele achtbaan waar je nu in zit. Het is hartstikke logisch dat je het er zwaar mee hebt (gehad) dat je ouders gaan scheiden. Dit betekent dat er allemaal dingen gaan veranderen en dat je nog niet helemaal weet hoe alles nu gaat lopen. Dat jij sterk wilt zijn voor je ouders en je broer is vast iets wat heel veel kinderen herkennen. Je ouders hebben vaak ook verdriet vanwege de scheiding, en als jij ze… Lees verder »