sophiegirl (21) in

Geloof in de liefde

Geloven jullie nog in de liefde? Ik twijfel…

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Maite
9 maanden geleden

Hey Sophiegirl! Wat een goede vraag! Mijn ouders zijn 5 jaar geleden gescheiden. Tot een jaar geleden geloofde ik niet meer in de liefde, omdat ik dacht “toch alle relaties gaan uit, dus waarom zou je er überhaupt aan beginnen?” Dit was een overtuiging waar ik mezelf van had overtuigd na de scheiding van mijn ouders. Nu heb ik inmiddels al ruim 8 maanden een superlieve vriend. Hierdoor heb ik leren inzien dat het zeker ook anders kan, dan hoe ik het bij mijn ouders heb gezien. Toch is er bij mij in mijn hoofd nogsteeds af en toe wel… Lees verder »

Amanda
10 maanden geleden

Hey Sophiegirl, super goede vraag stel je! Voor mij heeft ‘de liefde’ veel moeite gekost. In mijn puberjaren heb ik een paar vriendjes gehad en ik was ontzettend bang dat die relaties uit zouden gaan. Dat is ook een paar keer gebeurd, wat op zich ook niet gek is op die leeftijd, maar ik was daar (extreem) kapot van. Dat maakte voor mij dat ik eventuele nieuwe liefdes lang heb afgehouden. Want ‘het gaat toch wel kapot’. Nu heb ik inmiddels veel meer over mezelf geleerd en ook al 4 jaar een stabiele relatie. Ook dit gaat voor mij niet… Lees verder »

Collin
10 maanden geleden

Hey Sophiegirl, Ik kan me heel goed voorstellen dat je twijfelt of je nog in de liefde gelooft. Het is niet niks om mee te maken dat je ouders uit elkaar gaan, om te zien wat dat allemaal met jullie gezin doet (of heeft gedaan). Dat laat littekens achter. Zelf heb ik ook heel lang getwijfeld. Of eigenlijk; ik geloofde er gewoon niet meer in. En daar had ik (naar mijn mening toen) genoeg reden voor: mijn ouders zijn gescheiden en wilden voor meer dan 10 jaar geen woord met elkaar delen, ik had genoeg vrienden en klasgenoten op de… Lees verder »

Hannah
10 maanden geleden

Hey Sophiegirl, Wat een goede vraag van je. Wat maakt dat je twijfelt? Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 10 jaar was en intussen ben ik 26 jaar. Omdat mijn ouders na de scheiding allebei gelukkig zijn geworden met een andere partner, heb ik een soort kronkel in mijn hoofd dat het normaal is om uit elkaar te groeien als je kinderen krijgt. Maar dat je daarna wel heel gelukkig met iemand kan worden. Als ik een ouder koppel hand in hand zie lopen, denk ik dus gelijk dat ze nog maar heel kort samen zijn. Maar dat zegt eigenlijk… Lees verder »