Shadib (12 jaar) in

25 jaar

Hallo mijn vader en moeder willen scheiden terwijl ze 25 jaar samen zijn maar ik hou van men moeder en vader en soms praten ze o hardt dat ik denk dat men vader men moeder gaat slaan wat moet ik doen

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Luc
Luc
7 jaren geleden

Beste shadib, Bedankt voor je berichtje op ons forum. Wat vervelend voor je dat het slecht gaat tussen je ouders. Ik begrijp heel goed hoe dit voor jou moet zijn. Je houdt natuurlijk van allebei je ouders en je wil niet natuurlijk niet bang zijn dat er wat gebeurt. Het beste wat ik denk dat je kan doen is laten weten hoe jij je voelt. Als jij je ouders vertelt hoe je je voelt en wat jij er van vindt, zullen ze het vast anders doen en op een rustige manier. Sommige ouders vergeten soms dat niet alles om hun… Lees verder »

Lynn
Lynn
8 jaren geleden

Hoi Shadib, Bedankt voor je berichtje op ons forum! Heel slim van je om hulp te vragen als je even niet meer weet wat je moet doen. Wat vervelend dat je vader en moeder willen scheiden. Ik kan me voorstellen dat het voor jou heel rot is! Het is ook heel logisch dat je van allebei je ouders houdt en dat mag je ook zeker blijven doen. Ik kan me ook voorstellen dat je soms heel erg bang bent dat je vader je moeder slaat als ze heel hard praten. Ik denk dat het slim is als je hier met… Lees verder »