danielle (11 jaar) in

24 dagen per jaar

Wat kan ik doen ????
Ik lieg veel om tegen mn ouders ik durf niks te zeggen ik krijg daar door veeel problemen
ik zie mn vader bijna niet ik ga maar 24 dagen van een jaar naar papa ik miss hem heel erg brn ook naar een pysgoloog geweest dat helpte een beetje
plzzz wie wil je me helpen : (

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Lina
Lina
10 jaren geleden

Hay Ik heb het zelfde probleem als jouw mijn ouder zijn sinds de herfstvakantie gescheiden. En mijn vader liegt ook tegen mij dat vind ik niet leuk, en het ergste is dat ik er zelf ook achter kom. En dan zegt hij weer dat hij nooit meer zal doen, en dan ….. Doet hij het weer. Ik word er gek van. En we waren een weekend bij hem en hij bracht ons (mijn broer en ik) weer naar huis en hij had gewoon 1 liter bier op! Ik wist dat eerst niet maar daar kwam ik ook weer achter. Als… Lees verder »

danielle
danielle
10 jaren geleden

ja ik kan er iets mee maar.
Maar mn vader liegt heel erg veel ik vind het niet leuk 🙁 ik durf niet de waarheid ook niet tegen papa te zeggen.
Tessa weet jij misschien hoe ik de waarheid tegen papa moet zeggen
geef tips!!!
groetjes danielle

Tessa
Tessa
10 jaren geleden

Hoi Danielle, Jeetje, 24 dagen is ook wel heel erg weinig! Heb je tegen je vader en moeder gezegd dat je dit eigenlijk te weinig vindt? En dat je hem eigenlijk heel erg mist? Misschien kunnen ze dan toch nog eens goed nadenken of er misschien iets anders kan voor jou. En anders kan je altijd hier nog vragen hoe je dat zou kunnen doen. Heel goed dat je in ieder geval naar een psycholoog bent gegaan! Het is goed om te praten over waar je mee zit. En over dat liegen… Misschien dat als je tegen je ouders zegt… Lees verder »