Lisa (14) in

Informatie consultatie plicht

Hoi ik wil niet praten over iets ik heb eigenlijk meer een vraag. Ik heb gescheiden ouders en gescheiden ouders hebben een informatie consultatie plicht ik en me moeder willen stiekem in het buitenland een cosmetische ingreep doen bij mij maar me vader wilt dat niet en we gaan het stiekem doen dus dan houd mijn moeder zich niey aan die plicht kan ze dan in de gevangenis komen ?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Julia
2 jaren geleden

Hi Lisa, heeft jou vader ook gezag over jou?

F
F
2 jaren geleden

Hoi Lisa, wat fijn dat je Villa Pinedo gevonden hebt om je vraagt te stellen! Lastig lijkt het me dat je ouders er niet samen uit komen. Als Buddy bied ik een luisterend oor aan kinderen, hier op het forum en in de chat (: De Buddy’s doen dit door ervaringen te delen, zodat we herkenning kunnen vinden in elkaars verhaal. Jouw vraag klinkt best ingewikkeld, omdat het natuurlijk over rechten en plichten gaat. Niet alle Buddy’s hebben daar ervaring mee of kennis over, ik zelf ook niet, dus ik vind het lastig om er zomaar antwoord op te geven.… Lees verder »

Gwen
2 jaren geleden

heyhey dat zou idd kunnen want het is een ingrijp bij jou, en jij bent het kind van zowel je vader als je moeder. Dat houd in dat als je zo iets wilt doen beide ouders het er mee eens moeten zijn. Als dit niet gebeurd zou er een rechtszaak tegen je moeder aangespannen kunnen worden en omdat ze zich dan niet aan regels houd waar ze wel voor heeft getekent zou dat best wat problemen op kunnen leveren. Ik hoop dat het een beetje duidelijk is en als je nog vragen hebt stel ze gerust
Xx Gwen