Ingrid (21) in

Rechtszaak onderdak

Hoi ouders zitten in vechtscheiding en pa en broer dakloos ik wS ook dakloos maar imiddels heb ik wel onderdak moedrs wilt spullen niet geven ook na rechtzaak zonder uitspraak ivm geen geld om te verliezen ookal had ik bewijs bonnen en foto,s inmiddels klacht ingediend bij rechtbank over rechter maar ik wil me spullen terug en me broer ook .
Het kan nii zo zijn dat ik alles kwijt ben

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
sofie
2 jaren geleden

Wat vervelend ik zat zelf ook in deze situatie maar dan was mijn vader het die niet alles wilde geven. Ik ben er achter gekomen dat alles vanzelf wel goed komt (ook al gaat het nog niet zo lekker) vanzelf komt de waarheid wel van boven (gebeurde ook bij mij).

Anne
2 jaren geleden

Hoi Ingrid, Jeetje… Ik las jou bericht en het eerste wat in mij opkomt is: het klinkt als een hele stressvolle situatie. Het is (op z’n zachtst gezegd) niet leuk als er dingen gebeuren waar je weinig invloed op hebt. Dakloos zijn brengt vaak een heel onveilig gevoel met zich mee, maar wat fijn dat je nu onderdak hebt gevonden. Ik duim voor je dat je op je plek zit met iemand waar je je veilig bij voelt. Ik vind het heel knap van je dat je actie hebt ondernomen bij de rechtbank. Dat laat zien dat je heel moedig… Lees verder »

Nicolien
2 jaren geleden

Hey Ingrid, Het klinkt als een nare situatie waar je in zit! Wat heftig dat je vader en broer dakloos zijn en dat jij misschien ook dakloos zou worden. Gelukkig heb je inmiddels toch wel onderdak gevonden! Toen mijn ouders net gescheiden waren zou mijn moeder in de eerste instantie ons huis waarschijnlijk niet meer kunnen betalen, waardoor we naar een flat zouden moeten verhuizen. Ik vond dat toen erg lastig, en vroeg me af hoe dat dan met mijn spullen en bijvoorbeeld onze kat zou gaan. Uiteindelijk hoefden we (dankzij hulp van mijn oma) gelukkig toch niet te verhuizen.… Lees verder »

Last edited 2 jaren geleden by Nicolien
Nicole
Nicole
2 jaren geleden

Lieve Ingrid, Bedankt voor jouw vraag op het forum en wat fijn dat je ons gevonden hebt! Je schrijft dat je een rechtszaak hebt gehad over jouw onderdak. Ik kan mij voorstellen dat dat een lastige situatie voor je is. Ik wil je laten weten dat je vraag goed is aangekomen en dat je niet alleen bent. Onze Buddy’s gaan hun best doen om jou zo snel mogelijk een luisterend oor te bieden en jou te steunen in deze situatie, maar voor nu wil ik jou alvast een aantal websites geven waar je misschien in de tussentijd iets aan hebt:… Lees verder »