() in

Veel spanning in huis

Hey,
Er is iets heel naars gebeurd met mijn stiefbroer; hij heeft iets stoms gedaan en zit daardoor in de problemen. Er is hierdoor ontzettend veel spanning in huis en er hangt een zwaarbeladen sfeer. Er zijn veel ruzies tussen mijn moeder en mijn stiefvader (beide erg koppig) en daarbij wordt ook gescholden en geschreeuwd. Mijn kleine broertje (10) is hier erg gevoelig voor en moet vaak huilen.

Er zijn wel vaker ruzies, en dan blijft het meestal 1-2 dagen wat vreemd, maar voor je het weet is het al voorbij.

Maar vandaag was de ruzie wel heel heftig. Ik zat samen met mijn broertje en stiefbroertje boven. We hoorden dat het weer zo ver was en mijn broertje kreeg al grote ogen, ik probeerde hem gerust te stellen. Maar het geschreeuw werd steeds harder en harder en we konden steeds beter verstaan wat er werd gezegd. Er zaten erg lelijke woorden tussen en mijn moeder huilde. Plots hoorden we een paar klappen en mijn moeder die protesteerde. Op dat moment kon ook ik het niet meer aan. Ik en mijn broertje stormden de trap af. Mijn broertje liep huilend naar mijn moeder toe. Ik liep in shock, trillend, voor me uit starend en niets zeggend naar de bank en ging zitten. Op de tafel lag een kapotte afstandsbediening. Mijn stiefvader, die inmiddels al wat was gekalmeerd ging op de andere bank zitten en probeerde mij gerust te stellen.

Ik weet niet wat er gebeurd is. Heeft mijn stiefvader mijn moeder geslagen of heeft hij gewoon uit woede een paar keer de afstandsbediening op de tafel geramd? Ik kan me niet voorstellen dat hij mijn moeder geslagen zou hebben, maar…

Ik ben heel bang dat als het nu al niet gebeurd is dat hij dan een keer zó boos wordt dat hij wel iets doet…

Help me alsjeblieft ik weet echt niet wat ik moet doen…

Xx

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments