maylika (9 jaar) in

Blijf positief!

hoi mijn naam is Maylika ik ben 9 jaar oud mijn ouders zijn op mijn 8e gescheiden sommige kinderen hebben er al langer last van dat weet ik en het is ook heel lastig maar dat komt er door dat ze maakte als het goed is (bij mij wel) alleen maar ruzie maar dat komt omdat mijn vader een tijtje heeft vast gezeten en dan zijn natuurlijk de regels veranderd oja mijn vader had niks gedaan! maar ze kunnen nu heel goed met elkaar omgaan en mijn moeder heeft een vriendje en mijn vader een vriendinnetje en mijn familie kan daar goed mee omgaan wand hun zijn niet de enige die gescheiden zijn in de familie maar ik praat er niet veel over met het gebeuren van mijn vader en dat ze gescheiden zijn ik ge trouwens om de week naar mijn vader en de anderen week naar mijn moeder maar hiermee word ik gelukkig geholpen wand ik mis de ander snel.. dit is zoonbeetje mijn levens verhaal ik ben ook benieuwt naar die van jou dus stuur hem naar villapinedo 😀 blijf positief

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Nadia
Nadia
8 jaren geleden

Hoi Maylika, Wat goed dat je jou verhaal hier zo durft te vertellen en dat je aangeeft dat je altijd positief moet blijven! Dit is heel goed van je! Gelukkig dat je ouders en je familie zo goed met de scheiding om kunnen gaan. Dat je hierdoor bij je familie ook steun daarvoor kunt vinden, is natuurlijk heel fijn wanneer je één van jou ouders mist. Dit missen van je ouders is, helemaal in het begin, helemaal niet gek en is iets waar je waarschijnlijk nog een tijdje aan zal moeten wennen. Uiteindelijk zal ook dit iets normaler voor je… Lees verder »

Aron
Aron
8 jaren geleden

Hoi Maylika, Wat leuk dat je hier jouw verhaal hebt geschreven en wat fijn dat de scheiding goed is verlopen! Mijn ouders zijn zelf ook gescheiden en bij mij is de scheiding ook heel goed verlopen gelukkig. Zo zou het natuurlijk voor iedereen moeten zijn, dat zou het allerbeste zijn. Wat goed dat jouw ouders er rekening mee houden dat jij hen zo min mogelijk hoeft te missen. Ik hoop voor jou dat ze ook niet te ver uit elkaar wonen en dat je altijd bij de andere ouder op bezoek kunt gaan als je jouw vader of moeder mist.… Lees verder »

Lynn
Lynn
8 jaren geleden

Hoi Maylika! Bedankt voor jouw positieve berichtje op ons forum. Ik vind het echt vervelend om te lezen wat voor narigheid je hebt moeten meemaken. Wat rot dat je vader vast heeft gezeten. Zeker omdat hij niets heeft gedaan en dus voor niets vast heeft gezeten. Daarnaast is het altijd heel erg vervelend als je ouders gaan scheiden, zoals jij ook zegt. Ruzies meemaken is iets waar je heel erg verdrietig en boos van kunt worden. Daarom ben ik ook trots op je dat je probeert zo positief mogelijk te blijven! Soms is dat heel moeilijk, maar positiviteit kan je… Lees verder »