Jasmijn (0 jaar) in

Minder aandacht

ik ben Jasmijn.toen mijn ouders gingenschijden was ik 3 jaar oud. ik ben nu 8 dat is dus wel een tijdje geleden.ik ben er dus wel aan gewent. alsnog zou ik liever willen dat mijn ouders bij elkaar bleven wonnen.ik heb minder aandacht van mijn moeder. want als ik iets wil doen dan komt mij broertje van twee er steet tussen . en vader komt ook wel vaak even iets met mij doen .het is wel leuk om iets met mijn vader te doen maar dan krijg ik ook minder aandacht van mijn moeder.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anoniempje
Anoniempje
8 jaren geleden

Hoiiii

Ik zou tegen je moeder zeggen dat je het het gevoel hebt dat ze veel meer aandacht geeft aan je broertje dus ik vind het idee van dat je misschien iets gezelligs kan doen met je moeder bijvoorbeeld naar de stad of samen koken best een goed idee kom voor jezelf op en zeg het dat lucht echt op ik hoop dat je hier iets aan hebt

Groetjes

Anoniempje

Isabel
Isabel
8 jaren geleden

Hi Jasmijn, Dankjewel voor je berichtje! 🙂 Wat vervelend dat je het gevoel hebt dat je minder aandacht krijgt van je moeder en dat je broertje hier steeds tussenkomt. Het idee van Frederike vind ik heel mooi, je kan aan je moeder voorstellen om eens samen iets te gaan doen, een soort moeder-dochterdag. Samen lekker iets bakken in de keuken, of een dagje weg naar de winkels of iets anders doen in een stad. Het is alleen maar goed als je praat over wat je voelt, misschien heeft je moeder niet in de gaten dat jij voelt dat je minder… Lees verder »

Frederike
Frederike
8 jaren geleden

hi jasmijn,
wat onwijs vervelend dat je broertje tussen je moeder en jou in komt. misschien helpt het om aan te geven aan je moeder dat je soms dingen alleen met haar wilt doen en dat je dat heel erg leuk vind. fijn dat je wel dingen met je vader onderneemt, ik denk vooral dat je je gevoel uit moet spreken!

liefs en sterkte
Frederike.