Fjorien (13) in

Rust in mijn hoofd

Mijn ouders boeie mij niks en vrienden geven niks om me en allemaal meer dingen ik krijg er zo veel onrust van hoe kan ik rust maken in me hoofd

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Maaike
1 jaar geleden

Hey lieve Fjorien, wat jammer om te horen. Dit is iets wat ik zelf vroeger ook lastig vond. veel onrust in mijn hoofd en veel vragen. Wat voor mij hielp was om een nieuwe hobby te zoeken waar ik mijn ei bij kwijt kon. Ik leerde daar ook nieuwe mensen kennen. Ook ben ik naar een jeugdcoach gegaan. Zij heeft mij geleerd om met mijn gevoel om te gaan en geleerd om er over te praten met anderen. Zo heb ik mijn vrienden kunnen vertellen waar ik mee zaten en begrepen zij mij beter. Zo werd onze band beter en… Lees verder »

Anna
1 jaar geleden

Hey Fjorien, Wat naar zeg. Ik heb dit zelf niet meegemaakt, maar waarom laten je ouders en vrienden je in de steek? En kan je niet bijv op een sport dat je nieuwe vrienden maakt, sommige vrienden zijn niet goeie vrienden, en sommige goede vrienden gaan uiteindelijk ook hun eigen weg, maar vrienden komen en gaan, dus ga bijv op een sport of iets dat je nieuwe vrienden krijgt waarmee je lol kan hebben, maar ook serieus over dingen kan praten. En praat anders met iemand die je vertrouwt over je problemen, bijv een psycholoog, of een familielid! Veel succes,… Lees verder »