Speciaal voor jouw kind

Dit is wat Villa Pinedo voor jullie kind kan betekenen.

Dit kan Villa Pinedo voor jullie kind betekenen:

Kinderen praten - ouders luisteren, dat is waar wij voor staan. Het is onze missie om de levens van duizenden kinderen positief te beïnvloeden en dat doen wij op verschillende manieren. Hieronder zie je wat wij voor jouw kind kunnen betekenen. Wijs ze hier gerust op!

shutterstock_777186259

Een Online Buddy

Voor jouw kind

Met een Buddy, kan jouw kind ervaringen over de scheiding uitwisselen. Wij hebben hiervoor een app ontwikkeld, waarin jouw kind met een speciaal geselecteerde Buddy online contact kan opnemen.

Ouders online training

Vragen stellen

Op ons forum

Op ons forum kan je kind vragen over de scheiding stellen aan het Villa Pinedo Jongerenteam. Dit zijn allemaal jongeren die zelf ook gescheiden ouders hebben. Er zijn al [cat_count slug="forum-category, adviesouders, ouders, familie, rechten, woonsituatie, wft"] vragen gesteld.

shutterstock_1095517151

Open brieven

Download ze hier

Speciaal voor jouw kind hebben andere kinderen met gescheiden ouders een open brief geschreven. Deze brief kunnen zij (of jij voor je kind) downloaden voor een steuntje in de rug.

WhatsApp Image 2018-07-30 at 12.25.22

Vrijwilligerswerk

Voor je kind

Villa Pinedo bestaat uit meer dan 300 jongeren die zich inzetten voor kinderen met gescheiden ouders. Wij zijn daarom continu op zoek naar jongeren die zich voor ons in willen zetten. Wij zoeken Chat-Buddy's, Buddy's die forumvragen beantwoorden en vloggers.

Blog

Blogs & vlogs

Door kinderen

Het Villa Pinedo jongerenteam schrijft en vlogt over hun ervaring rondom de scheiding. Deze blogs & vlogs zijn zowel fijn om te lezen voor jou als ouder voor als jouw kinderen.

Wat doen we voor jou?

Speciaal voor ouders

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Klik dan hier en wij vertellen je hoe wij er voor (bijna) gescheiden ouders zijn.