Trainingen voor onze vrijwilligers

Omdat voor Villa Pinedo jongeren de toekomst zijn

Trainingen voor jongeren die zich inzetten voor Villa Pinedo

Villa Pinedo is trots en dankbaar voor de jongeren die zich inzetten voor Villa Pinedo. Daarom investeren wij graag in de jongeren. Omdat wij er op deze manier voor kunnen zorgen dat jongeren het maximale uit zichzelf halen, kunnen leren én groeien.

Pinedo-Samaya-1391

Basistraining

Iedereen die binnen Villa Pinedo met vrijwilligerswerk begint, krijgt de basistraining. In deze training leer jij meer over de  werkzaamheden die je voor Villa Pinedo zou willen doen. Je leert je eigen ervaringen die je als kind van gescheiden ouders hebt, in te zetten om anderen te helpen.

Pinedo-Samaya-0922

Verdiepingstraining

Wij blijven investeren in onze vrijwilligers en daarom krijg je de verdiepingstraining. In deze training krijg je nóg meer handvatten om te groeien in je rol als ervaringsdeskundige binnen Villa Pinedo. De training richt zich zowel op persoonlijke ontwikkeling als op  vaardigheden die je nodig hebt als vrijwilliger.

Pinedo-Samaya-1632

Coaching

Jongeren bij Villa Pinedo krijgen de mogelijkheid om gebruik te maken van een coach. Zij kunnen dan één of twee keer een praten met een coach en krijgen inzichten of handvatten waarmee zij volgende stappen kunnen zetten in hun eigen ontwikkeling.