Podcast 'Scheidverhalen'

In Scheidverhalen gaan cabaretier Andries Tunru en pedagoog Sophie Mulder in gesprek met jongvolwassenen over de scheiding van hun ouders. Welke impact had de scheiding toen op hun leven? En nu? Wie nodigen ze uit als ze iets te vieren hebben? In deze podcastserie hoor je iedere aflevering de leuke, vervelende, ontroerende, grappige, en bovenal herkenbare ervaringen uit het leven met gescheiden ouders. Want kind met gescheiden ouders blijf je altijd!

Nieuwe podcast

Dag
Uur
Minuut
Seconde

Afleveringen

Over de makers

Andries Tunru (1991) is cabaretier en improvisatieacteur. Hij studeerde psychologie aan de Universiteit Utrecht en voltooide vervolgens in 2015 de opleiding tot cabaretier in Den Bosch.

In zijn nieuwste theaterprogramma ‘Marmer’ vertelt Andries hoe hij opgroeide met gescheiden ouders en een stiefvader bij wie hij zich onveilig voelde.

Sophie Mulder (1994) studeerde pedagogiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Ze begon als coördinator van het Buddyprogramma bij Stichting Villa Pinedo. Nu is ze daar strategisch adviseur.

Ook schreef ze het boek 'Je hoeft het niet alleen te doen'. Haar ouders scheidden toen ze drie jaar oud was. Beide ouders kregen een nieuwe relatie en kinderen.

Demi Keppel (1996) deelt iedere week haar systemische visie in de rubriek 'De Systeembeheerder'. Demi werkt als familieopsteller en systemisch coach bij ‘De fontein', de praktijk van Els van Steijn. Haar ouders gingen scheiden toen ze net 9 jaar was.

908ab40e-0e19-4b9e-b966-9df43d03f076

Scheidverhalen is een co-productie van Corti Media en Stichting Villa Pinedo.

In de media

Sophie bij Met het Oog op Morgen!

Andries vertelt over de podcast in het AD!

Scheidverhalen in het Haarlems Dagblad!

Volg Scheidverhalen op Insta!