Lindsey (38) in Vragen van ouders

Brief schrijven

Goedenavond,

Mijn dochter heeft aangegeven een brief te willen schrijven naar de rechter over dingen die ze graag anders zou zien en niet fijn vind, ze heeft van haar oma en buddy te horen gekregen dat dit kan. Ze is bijna 11 en kan al een hoop zelf schrijven, maar toch wil ze graag mijn hulp. Waar ik bang voor ben is dat de rechter of persoon die het leest dit dan ziet als een brief van mij richting ex, dit wil ik echt voorkomen, want het is echt haar keuze. Hebben jullie tips? Fijne avond….

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
JeliciaMaxime Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Jelicia

Hallo Lindsey, Bedankt voor je vraag en wat een goed idee inderdaad om haar dit zelf te laten doen omdat het anders verkeerd opgevat kan worden. Wat ik mij als eerste meteen afvraag is het volgende: hoe is het contact tussen jullie als ouders? Als kind kreeg ik zelf namelijk heel veel van de scheiding van mijn ouders mee en werd in veel dingen betrokken. Dit zorgde ervoor dat ik een kant koos (die van mijn moeder). Als mensen dan aan mij vroegen of bepaalde dingen wel waren wat ik zelf wilde zei ik altijd “ja” omdat dat ook echt… Lees verder »

Maxime

Hallo, Bedankt voor uw vraag! Wat fijn en lief dat u, uw dochter zo goed mogelijk wil helpen met deze brief en daarom opzoek bent naar advies. En wat dapper van uw dochter dat ze zelf een brief aan de rechter wil schrijven! Waar ik direct aan dacht toen ik uw bericht las, was de keer dat ik graag met mijn vader wilde praten over het aantal weekenden dat ik naar hem toe ging. Ik wilde dit graag verminderen. Ik durfde dit gesprek niet alleen aan te gaan en heb toen mijn moeder meegenomen. Dit was geen goed idee. Bij… Lees verder »